УВОЛНЕНИЕ. ПУНТА МАРА уволни ЦВЕТАНОВ като шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, защото …. ШЕФ ще бъде самият той – ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ

Уволнение.
Пунта Мара уволни Цветан Цветанов като шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, защото усети, че партията му е пред Последен валс.
Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС обикаля страната и продължава да ръси глупости, което не само разгневява избирателите, но вече и ги разсмива.
Чудовището от Банкя усети, че партията му лети по пързалката надолу и решиГЕРБ създава Председателски предизборен щаб, в който ще участват партиите, подкрепили листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент на 26 май.
Председателският щаб ще оглави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, а членове на щаба ще бъдат председателите на всички партии, които подписаха споразумения за политическо сътрудничество.
Идеята на щаба е да се обменят и обсъждат различни теми и послания, свързани с провеждането на предизборната кампания за евродепутати.
Така структуриран Председателският щаб, означава, чеПунта Мара изземва лидерските функции на Цветан Цветанов в предизборната кампания.
Това може да се тълкува само по един начин – синът на партийния секретар на БКП на Пожарната поема контрола над Частното БКП, нещо което досега беше преодстъпил на синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС.

Подобни новини

One Thought to “УВОЛНЕНИЕ. ПУНТА МАРА уволни ЦВЕТАНОВ като шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, защото …. ШЕФ ще бъде самият той – ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ”

  1. АННА

    пунта мара

    Тълковен речник
    Нещо привидно, престорено, фалшиво; имитация; човек, който се преструва.

    Не го слушай какво ти приказва – тоя е малко пунта мара.

Оставете коментар