БАНДИТЪТ в Панорама: Всеки ще понесе СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ…. Въпрос: Ти МУТРО кога ще понесеш своята отговорност? БЪЛГАРИТЕ 100 години НАПРЕД ще ПЛАЩАТ МАСРАФА ти. КАСИЧКИТЕ за ГОСТИ са нищо, МАФИОНСКОТО ти УПРАВЛЕНИЕ …. ВИДЕО: …

Бандитът в Панорама:
Всеки ще понесе своята отговорност….
Въпрос на https://youcomments.com:
Ти мутро кога ще понесеш своята отговорност?
Българите 100 години напред ще плащат масрафа ти…..
Касичките за гости са нищо, Мафиотското ти управление ….

„Мен, като всички ме е яд. Изход има и той е категоричен,това се прави в момента. Всеки попаднал в такава ситуация, всеки немислил с главата си или всеки поддал се на манталитета си, или решил, че всичко му е позволено ще си понесе най-тежки наказания и отговорност“, каза в студиото на „Панорама“ Бандита. Той обясни, че подаването на оставки и махането от държавни постове е половината от работата. Мафиотът гарантира на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек.
Коментар: Ха Ха Ха.

Бандита:
Или ще върнат парите, или ще им бъдат конфискувани. А тези, които са злоупотребили, им се търси вече наказателна отговорност.
Според него грешката е негово, защото нито веднъж не е отишъл на гости на нито един негов министър, колега, областен управител.

Чудовището от Банкя:
Ако бях отишъл да видя, сигурно щях да взема много по-рано мерки.
Той благодари на свободните медии у нас, с чиито разследвания са показали много недъзи. Мафиотът отново заяви, че ще бъде направено всичко, за да се възцари справедливостта.

Пунта Мара:
Аз съм се родил, живея и ще живея в къщата си в Банкя. Аз не съм позволил

един лев да се даде където аз обитавам. Къщата ми в Банкя всички я знаят. Ако някой ме види в друга къща, в друг апартамент някого, когато съм извън политиката, да дойде да ми каже.

Единственият изход от ситуацията е справедливост, категоричен беше той. Бандита обясни, че е създал ГРОБ и тя винаги до сега е побеждавала БСП и смята, че партньорите им от СДС едно време са подценили силата на комунистите и Държавна сигурност.

Бандита:
Всичко хубаво, което се е случило в последните години в тази държава, сме го направили ние. От метрото до Южната дъга, до Северната тангента, до „Струма“, „Марица“, „Тракия“ и всичко останало. Те не могат да го боядисат това, което сме го построили.
Всички национални катастрофи стават когато са на власт БСП или БКП, каза Чудовището от Банкя.
Мафиотът обясни, че избирателите на ГРОБ са оценили направеното, но от партията не могат да си позволят да са като другите и именно за това той е готов да се раздели с толкова много хора. Той беше категоричен, че ще приеме колкото трябва оставки.

Синът на партийният секретар на Пожарната:
Аз съм го направил ГРОБ и той до сега работеше перфектно.ГРОБ трябва да съществува само, ако е истинска центриско-дясна, честна, народна партия. Нито съм станал по-богат, нито ще стана по-богат.
За Цветан Цветанов Бандита каза, че е „сложил лъжицата с катран в кацата с мед“.
От човек с изключителен авторитет с „Апартаментгейт“ е заличил всичко, което е направил.

Бандитът:
От другата страна няма нищо. Вие видяхте как се биха за една листа – кой да е втори, кой да е трети. Ами, ако трябва да правят правителство?
Той беше категоричен, че не обмисля президентски пост. Мафиотът заяви, че никога не е искал да става президент и това не му е минавало никога през главата. Той обясни, че иска да си изкара мандата, че ще направи необходимите промени в партията си и ще стабилизира ГРОБ.
Тоест, чакайте повече и повече погребения….

Бандитът за президентът Радев:
Има различия. Но, за да бъда и честен, по много теми с президента сме се разбирали, разбираме се и работим и заедно. И се надявам така да продължи.

Коментар:
Ха Ха Ха, президентът Радев не може да те понася, защото си Бандит.
Видеото е на този линк:
https://www.bnt.bg/bg/a/boyko-borisov-vseki-shche-ponese-svoyata-otgovornost

Подобни новини

Оставете коментар