БОНБОНИ. БАНДИТ раздава МИЛИОНИ НАРОДНИ ПАРИ като БОНБОНИ в детска градина. Президентът Радев обвини ПУНТА МАРА: Не си прави предизборната кампания с ПАРИ на НАРОДА….. Последният МУТАНТ на БКП обяви публично: Няма да ви дам ВЛАСТТА, дори след като ЗАГУБЯ ИЗБОРИТЕ …., а КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА?

Бонбони.
Бандит раздава милиони Народни пари като бонбони в детска градина.
Последният мутант на БКП обяви публично:
Няма да ви дам властта, дори след като загубя изборите…

Случи се Чудо, което не се е случвало 40 години, обяви назначеният от Бандита директор на държавна болница, която получи 27 млн лева Народни пари.
Назначеният от Бандита областен управител, на чиято територия е държавната болница допълни, че подаряването на тези Народни пари не е предизборна кампания.

20 милиони Народни Пари Бандита даде иза 100 училищни автобуса.
И това не е предизборна кампания.
Това е последният член на БКП мутант.
Съвсем скоро той ще изчезне от властта и България ще тръгне по нормалния си път на развитие – без членове на БКП мутанти, които днес се правят на демократи, а са утайката на БКП-от от 80-те години на миналия век. Като Цецо Апартамента. Къде се изгуби този – синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС.

Днес президентът Радев обвини Пунта Мара, че прави предизборната си кампания с пари от Държавния бюджет. Чуйте какво каза Радев във видео:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/ravnootdalechen-sam-ot-vsichki-partii-zajavi-prezidentat-rumen-radev.html


Подобни новини

Оставете коментар