ЧУК. Президентът Радев пак им го начука на бандитите: За властимащите замесени в КОРУПЦИЯ трябва СЪД, КОНФИСКАЦИЯ и ЗАТВОР. ВИДЕО

Чук.
Президентът Радев пак им го начука на бандитите:
За властимащите замесени в Корупция трябва Съд, Конфискация и Затвор.
Видео:

„Вече ясно заявих, че „Апартамент гейт” е само началото и вододел накъде ще вървим.
Не можем да градим модерна България, акооставим нещата постарому – да се вихри безнаказаност и беззакония.
Трябват съд, конфискация, връщане на пари. Виждате, че премиерът всяка седмица събира пряко подчинените му служби и компетентни органи. И както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица”, заяви Радев в Асеновград.

Той коментира и изказването на турския посланик за задълбочено изучаване на турския език:

„Всеки опит за намеса отвън в българската образователна система, в българското семейство, за нашата история, за нашия език, за това как да възпитаваме децата си трябва да бъде пресичан решително и безкомпромисно”.

Държаният глава каза още, че преди дни президентът на Германия му е изпратил писмо, в което изразява радостта си от факта, че България е на път да привлече стратегически световен производител на автомобили.
Видео:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/politika/prezidentat-za-zamesenite-v-korupcija-trjabvat-sad-konfiskacija-vrashtane-na-pari.html

Подобни новини

Оставете коментар