Каква ИРОНИЯ на СЪДБАТА. ФУТБОЛЪТ сваля БАНДИТА от ВЛАСТ. 1 милион ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЦСКА и много други клубове гласуват срещу ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ заради футболния КОСТИНБРОД изигран от ТИМ и СВИНЯТА

Каква ирония на Съдбата.
Футболът сваля Бандита от власт.
1 милион футболни фенове на ЦСКА и много други клубове гласуват срещу Чудовището от Банкя, заради футболния Костинброд изигран от ТИМ и Свинята делиорманска.
Тези, които не се вълнуват от футбол вероятно не знаят, чеЧерно море преди решаващия мач за титлата срещу Лудогорец извади от състава си 6 основни футболисти, като ги обвини в пристрастия към ЦСКА.
Сред тях Георги Илиев, който е в Черно море от 21 г, 12 от тях в мъжкия отбор и 7 години капитан.
Неочаквано обаче по негова инициатива тези 6-ма футболисти отиват на детектор на лъжата и доказват, че имената им са опетнени, като целта на собствениците на клуба е била отборът да отиде в Разград с юношите и резервите, което доведе до 4:1 за Домуса, в превод от турски Свиня и шампионска титла за Лудогорец.
Номерът Пунта Мара вбеси футболната общественост на България.
Не само феновете на ЦСКА, чийто тим загуби титлата заради слугинското поведение на Черно море, но и всички останали фенове на футбола в държавата, които вече 8 години се възмущават на Чудовището от Делиормана, чийто отбор беше подкрепят цяло първенство със съдиите и накрая изпържиха цялата футболна общественост, та всички фенове на футбола ще гласуват срещу Пунта Мара.
Около 1 милион са футболните фенове се зарекоха вчера в социалната мрежа днес да отидат и да гласуват срещу Чудовището от Банкя, което за пореден път по най-смешния начин стана шампион по футбол при ветераните.
Каква ирония на съдбата.
Футболътс който се перчи ще свали от власт Измамника футболист Бай Ху известен като Винету, Пунта Мара, Филия мас, Бияч на роднини и още десетки измами, които пробутва на българския народ вече 10 години лъжи, измами и далавери.

Подобни новини

2 Thoughts to “Каква ИРОНИЯ на СЪДБАТА. ФУТБОЛЪТ сваля БАНДИТА от ВЛАСТ. 1 милион ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЦСКА и много други клубове гласуват срещу ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ заради футболния КОСТИНБРОД изигран от ТИМ и СВИНЯТА”

  1. Борис Георгиев

    Във “футболния Костинброд“ има много неизвестни, които се надявам скоро да станат достояние на всички!!!

  2. ДОКТОРА

    СИЛАТА НА ДОМУЗА Е ВЬВ ФАКТА , ЧЕ ИЗБИРА ЗА ФУТБОЛИСТИ ИГРАЧИ ОТ НЕГРОИДНАТА РАСА . ПРИ ТЯХ ЕСТЕСТВЕНОТО НИВО НА ТЕСТОСРЕРОНА В КРЬВТА ПРЕВИШАВА ДО 50 НА СТО ТОВА ПРИ БЯЛАТА РАСА.

Оставете коментар