ПРИЧИНАТА. ЗАГУБАТА на БСП се дължи на КАПИТАЛИЗМА. Не могат да победят КОМУНИСТА БАНДИТ КАПИТАЛИСТ, защото не се борят с КАПИТАЛИЗМА в полза НАРОДА, тоест не ГРАДЯТ СОЦИАЛИЗМА, а водят ВОЙНА с …. Затова не са АЛТЕРНАТИВА на ПУНТА МАРА. Хората не виждат в тяхно лице …., а ОЯДЕНИ КАПИТАЛИСТИ

Причината!
Загубата на БСП се дължи на Капитализма.
Не могат да победят Комуниста Бандит Капиталист, защото не се борят с Капитализма в полза Народа, тоест не градят Социализма, а водят Война сЧудовището от Банкя и със себе си.
БСП е пълна с капиталисти, които ще се избият за Кокала.
Затова не са Алтернатива на Пунта Мара.
Хората не виждат в тяхно лице себе си, социалисти, а оядени капиталисти.
Тези 4 милиона, които не гласуваха очакват БСП да бъде социалистическа, а не олигарси да се бият с олигарси за ръководството на БСП.
Сега вече ясно ли ви е защо БСП загуби от ГРОБ. 
Вярно, само с 50-60 хиляди гласа, но изводът е, че не е алтернатива на Бандита, защото не е социалистическа партия, а е капиталистическа партия.

Подобни новини

One Thought to “ПРИЧИНАТА. ЗАГУБАТА на БСП се дължи на КАПИТАЛИЗМА. Не могат да победят КОМУНИСТА БАНДИТ КАПИТАЛИСТ, защото не се борят с КАПИТАЛИЗМА в полза НАРОДА, тоест не ГРАДЯТ СОЦИАЛИЗМА, а водят ВОЙНА с …. Затова не са АЛТЕРНАТИВА на ПУНТА МАРА. Хората не виждат в тяхно лице …., а ОЯДЕНИ КАПИТАЛИСТИ”

  1. Иван

    Лидерката на БСП се пита ,защо загубихме“Прост и точен отговор- ГЕРБ дават повече пари!!!!

Оставете коментар