МАЛИиии. Колко ОГЛУПЯЛ НАРОД на ХРАНИЛКАТА на ГРОБАРИТЕ. Ето ви КОМЕНТАРИТЕ в профила на ЦВЕТАНОВ – синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС: На кого ни оставяте г-н Цветанов, на безбожните комунисти ли! Правете нова партия, смазваме всички на изборите! Защо ни оставяш,бащице!? Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!! Поклон 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💔 Желая Ви бъдещ президент! С нови сили за кмет на София

Малииии.
Колко Оглупял народ на Хранилката на гробарите.
Ето ви коментарите в профила на Цветанов – синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС:
На кого ни оставяте г-н Цветанов, на безбожните комунисти ли!
Правете нова партия, смазваме всички на изборите!
Защо ни оставяш,бащице!?
Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!! Поклон 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💔
Желая Ви бъдещ президент!
С нови сили за кмет на София

Всички коментари може да прочетете на линка най-долу!Lyubomir Popov На кого ни оставяте г-н Цветанов, на безбожните комунисти ли!

Emilia Danovska Не съм съгласна с Вашето решение! Искам Ви в ГЕРБ! Не е честно!Вие сте
Най-верният и честен човек
Най- всеотдайният. Ще се върните пак!

Стилиян Стоянов Плача със сълзи на умиление! Вие бяхте фундамента на моята вяра в партията!В сърцето ми има единствено скръб в момента! А толкова много битки предстоят! На кого ни оставяш?! Защо ни оставяш,бащице!?

Ели Манолова-Тончева Голяма грешка…! ! Един човек ,който създаде всички структури на ГЕРБ..! Който обикаляше ден и нощ градове и паланки..! Заради това ли трябва да бъде изгонен..! И то заради това ,че не е нарушил никакви закони

Alexander Dimitrov Цветанов е сред най-стойностните хора в ГЕРБ. Жалко, че напуска заради хейтърски кампании, водени от политически дебили.

Alexander Ivanov Господин Цветанов, без вас ГЕРБ и нищо! Правете нова партия, смазваме всички на изборите! Тука във фейсбук ще направим група и ще Ви събираме средства за часовниците да подаряваме след всяка нова победа и ще са по-хубави от часовниците на неблагодарника Борисов!

Linda Desuza Ние винаги ще ценим това което направихте за партията. Градихте я от нищото заедно с Борисов. За което ще Ви бъда благодарна до гроб!!
Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!! Поклон 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💔😓

Ivo Milanov Според мен, това въобще не беше нужно! ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ! Това е стара римска поговорка. Има и още от същата римска поговорка. ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ! Трябва да има последици за комунистите, тая олигофренка сутринта излезе и показа, че не й дреме за нищо и от нищо!!! Значи за НАС винаги има последици, а за ТЯХ никога няма последици! ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВО!

Елка Стоичкова Това е морален акт . Разбирам, но не искам да го приема. Благодаря Ви за това , което направихте за ГЕРБ! Желая Ви да бъдете много здрав и успешен ! А защо не и като бъдещ президент!

Румен Стоянов Не бих могъл и за секунда да си представя нашата партия без Вас. Не няма как да стане това, няма как да Ви кажа – Попътен вятър! Вие сте ГЕРБ, Вие познавате всеки един от нас независимо от кое кътче на България сме, Вие бихте ни разпознали дори и в тъл…Вижте още

Nikolay Stefanoff Хем разбирам, че е правилно, надявам се и за добро… Хем съм много раздвоен… 😩
Разбирам само едно: Че морал се търси само от хора и партии, в които го има!!!

Бай Михал ПОДПИСКА за връщането на Господин ЦВЕТАНОВ на всички постове!!! ГЕРБ не може без вас! България не може без вас! Не ви пускаме!

Stoyan Bogoev Най добре е сега да се кандидатирате , като независим за кмет на София. Мисля, че имате отлични шансове. Помислете върху това предложение! 

Temenuga Petkova Респект! Сега можете да започнете съдебни дела срещу всички, които опитаха чрез лъжи и внушения да спечелят изборите.

Danny Iordanova Това е грешка! Дано е за добро, но вече липсваш. И благодаря, че толкова дълго бяхме заедно! Респект!

Георги Чобанов Благодаря Ви за отдадеността и подкрепата през годините. ГЕРБ Ви дължи много, както всеки един от нас на ГЕРБ!

Evgenia Hubancheva Много жалко г- н Цветанов! Вие сте неделима част от ГЕРБ! Стойностен политик и човек.!

Кирил Радев Браво Цветанов!, така постъпван достоините мъже по мъжки. Борисов няма вина. Всичко се свежда до направиси сам. И все пак ти жерая здраве и в бъдеще трипъти мери веднъж режи!, и умната!, неси глупак. Само Герб с Б.Борисов.

Sashka Ivanova Ц.Цветанов е човек отговорен,умен и далновиден!
Вярвам ,че още ГЕРБ като партия не го губи и още
ще разчита на компетентността му….Вижте още

Demirov Altay Това не го разбирам аз!!!
Аз лично искам повече обяснение!!! Защо комунистите, депесарите и всякая сволач остават ненаказани, а моторат на ГЕРБ, човекат с голямо Ч , които овличаше всички хора със добро и обикновено даржание трябва да се махни!

Nikola Lite Вашият труд за изграждането на партията и държавата ще бъде помнен от поколенията господин Цветанов! Заслужен отдих и повече време със семейството!

Ива Йовчева Без Цветанов няма ГЕРБ!! Цветанов създаде ГЕРБ! 😞Има една приказка, че няма незаменими хора, но в този случай НЕ ВАЖИ!! НЯМА КОЙ ДА ЗАМЕНИ ДОСТОЙНО ЦВЕТАНОВ!!

Митко Кънчев Дори не искам и да си представя ПП Герб без Вас, Г-н Цветанов. Много жалко за всички нас! Благодаря ви все пак😪

Нина Бояджиева Илиева Много жалко г-н Цветанов вие сте един човек ,който създаде тази партия и всички структури на ГЕРБ..! Който обикаляше ден и нощ градове и села и се бореше с всичко и всички!
Това бъдете сигурни ще остави една горчивина във всеки избирател симпатизант на ГЕРБ.Благгодаря Ви за положените усилия!

Калин Станчев Сигурни сме, че с вашите възможности и ценностна система, ще успеете да правите добро за народа и извън редиците на партията. Скърбим за народа с отнемането на един от спасителите му.

Viktoriq Vladimirova Така правят Силните хора! Не прехвърлят вината. Поемат пълната отговорност за собствените си действия и резултатите върху себе си! Респект и огромно уважение за всичко, което дадохте през годините за ГЕРБ, г-н Цветанов!👏🏻

Кинче Дечева Ще те помним с добро ,ти направи много за Герб Бъди жив и здрав

Bonka Ilieva МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА, МИСЛЯ ЧЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАВАТЕ ОСТАВКА. НО РЕШЕНИЕТО Е ВАШЕ, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ.

Verginia Ivanova Мого жалко, господин Цветанов, ще ни липсвате! Съветите да правите нова партия според моето разбиране са погрешни, ако наистина ГЕРБ Ви е в сърцето ( убедена съм че това е така) останете верен на ГЕРБ, хората ще го отценят. Пожелавам Ви много успехи и семейно щастие!

Valentina Slavcheva Аз не я приемам г-н Цветанов ! И никога няма да се съглася , че вината ви е съизмерима с тази оставка ! Не искам тази раздяла ! Баба Диляна от Перник ще се обърне в гроба ! Бъдете жив и здрав !

Ivelina Ignatova Много жалко и не честно спрямо Вас, г- н Цветанов. Болно ми е, че г- н Борисов се отказа най- предания си и верен човек изнесъл толкова кампании на гърба си и създал и изградил структурите на ГЕРБ в цяла България. Благодарение на последната мощно орган…Вижте още

Yordan Georgief Като всяка жива твар и Цветанов може да бъде грешен! Той вкара в ГЕРГ хора като „Пешо айряна“, „Суджука“ със „суджук гейта“ и други! Но, за всяка „народна работа“ се изискват и пари! А Цветанов умееше да намира такива хора! Хора с пари, на които им беш…Вижте още

Georgi Genchev Много жалко, за съжаление ГЕРБ вече няма да бъде това което беше без Вас
Г-н Цветанов. Вие бяхте човека който винаги ни мотивирахте да търсим по – добрите и мъдри решения. Надявам се да продължите да работите за по – доброто бъдеще на България. Ние винаги ще бъдем с вас във всяко ваше начинание. Благодарен съм че Ви познавам и Ви желая успех!!

Кирил Манолчев Едва ли е необходима тази крайна стъпка. Не се поддавайте на емоции и писаннки. Вие сте сериозен човек… респякт

Ivanka Dimova Бъди здрав! Допринесе много за ГЕРБ! Смятам, че и занапред ще бъдеш от полза! Не ги слушай за нова партия! Това ще е предателство!

Анна Иванова Надявам се, че сте взели най-правилното решение и, че то е взето по лично убеждение, в полза на партията. Надявам се също така, че оставате в нашите редици – на хората, които се идентифицират с Герб. Благодаря Ви за положените усилия!

Neli Koteva Респект и поклон за Вашата работа ! Надявам се , че оставате да работите за ГЕРБ ! Ако Вас ви няма ГЕРБ няма да е същата !

Петър Троянов На добър час г-н Цветанов, успех,благодаря ви за колосалната работа,която свършихте за политическа партия ГЕРБ!Людмила Георгиева Жив и здрав бъдете и с нови сили за кмет на София се преборете!Заслужавате го!Показахте много качества и Ви благодаря за стореното!

Krassimira Sitrakova С чувства на дълбоко уважение към Вас, благодаря Ви за всичко,което направихте за да бъде ГЕРБ там, където е !
Вие оставате член на партията, а аз си тръгвам ! Обичам да се поглеждам в огледалото с уважение !

Radostin Georgiev Много жалко гн Цветанов нещо което изгради с години да го изоставиш зад гърба си нали за това се борихме всички

Мария Бекярова Надявам се, че вашата енергия все още е много необходима на ГЕРБ, за да може да продължава да гради във всяка област! НО… какво то и да се случи ви желая вдъхновение и здраве! И любов, защото всичко е любов!

Anton Baev Горе главата! Не сте загубили избори с изключение на президентските🙂, а следващите президентски не са толкова далеч.

Veselin Sharov Бкп-то ще са най-щастливи от това развитие…за тях той се превърна в разрушител на мечтите им на власт….
Същото и за Наглите и Килърите…
Г-н Цветанов бе важен човек и ще липсва,но това е достойно решение.

И още и още такива коментари, може да ги прочетете на този линк
https://www.facebook.com/Tsvetan-Tsvetanov-576428955807280/

Подобни новини

Оставете коментар