БОГочовек! БАНДИТА пак и отново им го начука на КАПИТАЛИСТИТЕ от БСП: Субсидията за партиите става 1 лв, входирахме нов закон! Тъпите капиталисти от БСП не разбраха, че трябва да борят КАПИТАЛИЗМА за да им повярва някой, че са СОЦИАЛИСТИ, а те …. БАНДИТА всеки ден им доказва, че е по-голям социалист от тях. На Спасов ден ПУНТА МАРА се оказа БОГочовек, както е записано в ….

Спасов ден е!
Празникът се чества винаги в четвъртък, на 40-ия ден след Великден, като край на земния път на Иисус Христос.

Според Новия завет 40 дни след възкресението си Христос останал на Земята, за да проповядва своето учение и да беседва с апостолите, движейки се между тях като Богочовек.
На 40-тия ден, придружен от учениците си и от Дева Мария, той се изкачва на Елеонския хълм до Ерусалим и оттам пред очите на всички се възкачва на небето.

„И рече им:идете по цял свят и проповядвайте Евангелието на всички твари. Който повярва и се кръсти, ще бъде спасен, а който не повярва, ще бъде осъден. А повярвалите ще ги придружават тия личби: с името Ми ще изгонват бесове, ще говорят на нови езици; ще хващат змии, и, ако изпият нещо смъртоносно, няма да им повреди; на болни ще възложат ръце, и те ще бъдат здрави. А след разговора с тях, Господ се възнесе на небето и седна отдясно на Бога“, свидетелства Евангелието от Марко (16, 15-19).

Според християнското разбиране след Възнесението Христос не изоставя хората, а им изпраща Светия Дух на Петдесетница и не престава да се застъпва за тях пред Отца.

Бандита пак и отново им го начука на Капиталистите от БСП: 
Субсидията за партиите става 1 лв, входирахме нов закон!

Тъпите капиталисти от БСП не разбраха, че трябва да борят Капитализма за да им повярва някой, че са Социалисти, а те се борят помежду си кой по-голяма хапка да лапне.

Бандита всеки ден им доказва, че е по-голям социалист от тях. Какво ли не измисля. Облечен вчервена фанелка вози в държавния си джип селски кметове, прегръща се с всеки срещнат циганин, лъже, маже, мами и в очите на Народа изглежда по-голям социалист от капиталистите от БСП.

Подобни новини

Оставете коментар