РАДЕВ скочи на ПУТИН. Защити БАНДИТА ПУНТА МАРА. А не беше нужно, ИЗМАМНИКЪТ не го заслужава. Изказването на българския президент във ВИДЕО: ….

Радев скочи на Путин на икономическия форум в Санкт Петербург.

Така на практика защити Бандита Пунта Мара.

Радев обясни пред всички, че България има самостоятелна политика и не взема наложени от Европейския съюз решения.
Което разбира се не е вярно. Помните как Мръсникът от Банкя се хвалеше как е спрял 3 руски проекта. Защо бе Радев?

Отговорът беше по повод изказване на Путин, че България е провалила Южен поток, защото няма самостоятелна политика.



Изказването на българския президент във Видео:

Изказване на президентския панел на Петербургския международен икономически форум, посветен на изпълнението на целите за устойчиво развитие на Организацията на обединените нации до 2030 година.

Публикувахте от Румен Радев в Петък, 7 юни 2019 г.

Срещата на Радев с Путин, видео:

Среща с президента на Руската федерация Владимир Путин

Нашата втора среща с президента на Русия Владимир Путин за такъв кратък период е ясен сигнал за новата динамика в двустранните отношения, които се базират на дълбоки исторически, културни и духовни връзки. Това е сигнал, че двете страни желаят да развият тези отношения интензивно и конструктивно на взаимноизгодна основа. Благодаря за поканата на президента Путин да участвам в Петербургския икономически форум, който е сред най-авторитетните формати за политически и икономически диалог в света.Русия е сред най-важните външноикономически партньори на България и в сферата на туризма, и в строителството, и в хранително-вкусовата промишленост, а партньорството ни в енергетиката е от стратегическо значение.Затова двете държави следва да възприемат много по-гъвкав подход по отношение на договорите за дългосрочни доставки на енергийни ресурси, тяхната актуализация и за намаляване на цените. Трябва да се адаптираме към променящите се условия и възможностите за покупки на ограничени количества природен газ от други доставчици, но на много конкурентни цени, които вече оказват натиск върху пазара на енергийни ресурси в България и в региона.Има голям спад на цената на природния газ на борсите в Западна Европа и е време българското правителство да не бъде толкова срамежливо и по-активно да подходи към преговори за намаляване на цената на природния газ в България. По никакъв начин не изземам функциите на правителството, което следва да проведе тези преговори, но отварям вратата и очаквам правителството да се мобилизира и да търси решения. От това зависи както цената на отоплението и електроенергията на домакинствата, на стоките от първа необходимост, така и на конкурентоспособността на българския бизнес.Вече придобихме два руски ядрени реактора и Русия има своето място в изграждането на бъдещата атомна централа АЕЦ „Белене“, независимо кой ще спечели търга за стратегически инвеститор. За реализация на този проект са необходими ясни юридически, времеви и ценови рамки и се надявам през май 2020 г. да бъде ясно кой ще изгражда АЕЦ "Белене".България продължава да модернизира и разширява своята газопреносна мрежа, с планове за изграждане на газоразпределителен център, газова борса, в ход е и изграждането на интерконектори с нашите съседи. Това създава възможности за допълнителни доставки на руски газ през България към Централна Европа. Признателен съм и за заявената готовност от президента Путин, Русия да продължи да съдейства за поддръжката на военната техника на въоръжение в Българската армия. Модернизацията и цялостното превъоръжаване с нова военна техника отнема много години и много ресурси, така че ние по най-добрия начин трябва да поддържаме това, което имаме в момента.

Публикувахте от Румен Радев в Четвъртък, 6 юни 2019 г.

Подобни новини

9 Thoughts to “РАДЕВ скочи на ПУТИН. Защити БАНДИТА ПУНТА МАРА. А не беше нужно, ИЗМАМНИКЪТ не го заслужава. Изказването на българския президент във ВИДЕО: ….”

 1. АННА

  НЕ ЗНАМ КОЙ Е “ ТЪЛКУВАЛ“ ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В РУСИЯ……..ЯВНО НЕ Е “ В ЧАС“ …РАДЕВ НАИСТИНА Е ДЪРЖАВНИК, И НЯМА МАНТАЛИТЕТА ПРОСТАШКИ НА БОРИСОВ ДА ГО ПЛЮЕ ПРЕД КАМЕРИ И БЕЗ КАМЕРИ ,СЪС И БЕЗ ПОВОД !!!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА,ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И Т.Н.ПОВЕЧЕ ПИСАНЕ Е ИЗЛИШНО.

  1. АННА

   ‘ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ПОГОВОРКАТА ЗА ТОВА “ КАК ДЯВОЛЪТ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО“ ?!?! И ОЩЕ ЕДНА ПОГОВОРКА „ИВАНЧО ИСКА ОТПУСКА “ ИЛИ “ ИВАНЧО ПАК ИСКА ОТПУСКА“….

  2. ANNA

   IMA PROTOKOL…….I TRIABVA DA SE SPAZVA , NEZAVISIMO OT OTNOHENIATA ……

  3. АННА

   ПРЕИНАЧАВАТЕ НАПИСАНОТО ОТ МЕН ………………….ВНИМАВАЙТЕ ………………….

 2. АННА

  ВЕРОЯТНО ТЪЛКУВАНЕТО ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е В СТИЛ…“ПУНТА МАРА “ !НЯМА ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ПОВЕЧЕ.

 3. АННА

  ТЪЛКУВАНЕТО ВИ Е ИЗВРАТЕНО НАПИСАНОТО ОТ МЕН ….ЗА ТОВА, СЕ НАЛАГА ДА ВИ “ ОТГОВОРЯ“ ДОСТОЙНО ЗА ИСТИНСКОТО МИ МНЕНИЕ , А НЕ ВАШЕТО “ ТЪЛКУВАНИЕ“ ………………………….Мафията представлява най-могъщата форма на организираната престъпност.

  Мафията има собствена йерархия, ритуали, система от поощрения и наказания. Трафикът на наркотици и оръжия, склоняването към проституция, рекетът, хазартът и строителни афери са типичното ѝ поле на изява. В това число могат да влизат и лихварството, отвличането на хора за откуп, обирите.

 4. АННА

  О-О-О- ДАЖЕ И ИЗТРИВАТЕ НАПИСАНОТО ….ТОВА Е СТИЛ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ……“ЧЕСТНИТЕ ХОРА “ КАТО ВАС !

 5. АННА

  ХА-ХА-ХА-ХА …..

 6. АННА

  ПРЕИНАЧАВАТЕ ИСТИНАТА …КАЗАНА ОТ МВЕН …ВНИМАВАЙТЕ

Оставете коментар