60. БАНДИТА на България стана на 60, но МЕЧТАЕ да ви мори до 80. Пожелайте му ЧРД или ОСТАВКА. Роден в семейство на КОМУНИСТИ, ама от ония (партийци консуматори) на 13 юни ….

60.
Бандита на България стана на 60, но мечтае да ви мори до 80.
Пожелайте му ЧРД или Оставка.
Роден в семейство на комунисти, ама от ония (партийци консуматори) на 13 юни 1959 филията с мас от малък разбира, че да си близо до властта е голям бизнес.
Този мутант на човечността е способен дастъпче майка си и баща си за да остане на власт.
В някои от фирмите, в които участва, Борисов е съдружник и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов („Пашата“), Младен Михалев („Маджо“), Алексей Петров („Трактора“) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в тогавашния периодичен печат като представител на ръководството на сенчестата групировка СИК.
Борисов е описан като „силовак“ и в творчеството на застреляния писател Георги Стоев, който е участник в силовите бригади и очевидец на събитията, които пресъздава.  пресата излизат съобщения, че за назначаването му за главен секретар на МВР са лобирали представители на задкулисните бизнес-кръгове „Монтерей“ и „Банкя“, свързани със силовите структури отпреди 1990 година.
Борисов отрича да е имал връзки с организираната престъпност и съмнителни бизнес-кръгове.

През февруари 2013 г. сайтът „Биволъ“ публикува статия, според която на 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на Централната служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП), катоинформатор.
Мотивът за вербовката е, че контактува с „оперативно интересни лица“. „Бивол“ публикува и втора статия съдържаща строго секретно предложение за образуване на дело за оперативно наблюдение на Борисов под псевдоним „Буда“ от 24 февруари 1997 г.

Подобни новини

Оставете коментар