ЕВТИНОТО излиза СКЪПО. Собственик на автосервиз във ВАРНА: Последният месец РЕМОНТИРАХМЕ над 50 коли зареждали ГОРИВО при МАГАРЕШКИ. Двигателят не работи добре и скапва всичко. Видите ли кола са пуши черно отзад, значи зарежда при МАГАРЕШКИ. Датчици на новите коли установиха, че единственото ЧИСТО ГОРИВО е на бензиностанции ….

Евтиното излиза скъпо.

Собственик на автосервиз във Варна:

Последният месец ремонтирахме над 50 коли зареждали гориво при Магарешки.

Двигателят не работи добре и скапва всичко.

Видите ли кола са пуши черно отзад, значи зарежда при Магарешки, категоричен е собственикът на автосервиза, който поиска името му да остане скрито, за да си няма проблеми.

Датчици на новите коли установиха, че единственото чисто гориво е на бензиностанцииРомпетрол. Тоест румънското гориво, което е на същата цена като това на българските дистрибутори измамници. 

От 3 месеца зареждам само при Магарешки. В един момент започна да пуши като 5 дизела, а съм на бензин. Най-лошото обаче бе, че колата започна да се спъва сама. В един момент оборотите падат, като спънат кон е. Майсторът в сервиза вика, сменяй съединителя, след като губи мощност. Добре, но съединителят ми е почти нов, няма как да се е прецакал. Смених свеци и бензинов филтър. Бяха черни като катран. Смених маслото и филтъра. Като разбрах за горивото убиец реших да сложа по-висок октан на една от популярните бензиностанции. Иколата тръгна нормално, сподели потърпевш варненец.
Това Бентли никога не зарежда на бензиностанциите на Магарешки.
Познайте защо?
В момента разликата между Магарешки и статуквото бензиностанции е 20 стотинки. Тоест на 5 литра пестиш 1 лев, но после даваш стотици за ремонт.

Подобни новини

3 Thoughts to “ЕВТИНОТО излиза СКЪПО. Собственик на автосервиз във ВАРНА: Последният месец РЕМОНТИРАХМЕ над 50 коли зареждали ГОРИВО при МАГАРЕШКИ. Двигателят не работи добре и скапва всичко. Видите ли кола са пуши черно отзад, значи зарежда при МАГАРЕШКИ. Датчици на новите коли установиха, че единственото ЧИСТО ГОРИВО е на бензиностанции ….”

  1. Данаил Лазаров

    А това са глупости и лъжи, защото аз от години си зареждам там моя джип с бензин и нямам никакви проблеми! Дори е доста пъргав!

  2. Варна

    Нито дизел, нито бензин от там. А в началото беше добро.

  3. Доктор Гьобелс

    Само на „Бенита“, бившите „Ромпетрол“.

Оставете коментар