НАИВИТЕТ. Снощи наивната КОРНЕЛИЯ зададе 4 въпроса на БАНДИТА през профила си в социалната мрежа. На ПУНТА МАРА ама хич не му пука от тези въпроси, колкото и актуални да са. Пука му единствено …

Наивитет.
Наивната Корнелия зададе 4 въпроса на Бандита.
На Пунта Мара ама хич не му пука от тези въпроси, колкото и актуални да са.
Пука му единствено да е на власт с всички средства оправдани от целта.

Корнелия Нинова:

Във връзка със събитията през последните седмици имам 4 въпроса към премиера Борисов.1. Г-н Борисов, Вашият вицепремиер Каракачанов твърди, че има подписан договор с Беларус и преведени пари за ремонт на СУ-25. Вашият министър Караниколов иска да разтрогне договора. Председателят на Народното събрание Караянчева подвежда Русия, като на най-високо равнище заявява, че Русия ще ремонтира същите самолети. Кой от тези тримата говори от Ваше име и кой казва истината? Кой носи отговорност за този огромен международен гаф?

2. Президентът Радев заяви, че цената на Ф-16 е 3.45 млрд., а вие твърдите, че е 2.2 млрд. Г-н Премиер, защо при огромен излишък в бюджета, вземате нов заем от 400 млн.? Кой, кога и при какви условия ще го връща?

3. Защо излъгахте медицинските сестри, че ще им увеличите заплатите? Днес 109 лекари и медицински работници във видинската болница хвърлиха оставки. Вие ли наредихте на министър Ананиев да обяви, че ще закрива отделения в ообластните болници в Северозапада? 

4. Четохте ли доклада за България, гласуван в ПАСЕ? Да кажете нещо за корупцията в страната? Споделяте ли европейската оценка за Вашето управление?

Подобни новини

One Thought to “НАИВИТЕТ. Снощи наивната КОРНЕЛИЯ зададе 4 въпроса на БАНДИТА през профила си в социалната мрежа. На ПУНТА МАРА ама хич не му пука от тези въпроси, колкото и актуални да са. Пука му единствено …”

  1. АННА

    Наистина, важно е какви са въпросите и този на който ги задавате ще ги разбере ли ?!? И второ, даже само като народен представител г-жа Нинова има право да зададе тези въпроси на минвистър председателя но ……не ,през социалната мрежа .Това е неподходящ начин …Пои този начин не се печели популярност и авторитет !!!

Оставете коментар