БКП. ТОДОР ЖИВКОВ ряпа да яде. Чуйте и вижте във видео ЧУДОВИЩЕТО от Банкя на партийния БКП конгрес вчера, 2019 г. Такова слово остава в историята като песен на Лили Иванова и стихотверение на Христо Ботев… 90 000 са ПАРТИЙНИ членове ГРОБАРИ, 5 ПЪТИ повече обаче са слугите им на ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА

БКП.

Тодор Живков ряпа да яде.

Чуйте и вижте във видео Чудовището от Банкя на партийния БКП конгрес вчера, 2019 г.

Такова слово остава в историята като песен на Лили Иванова и стихотверение на Христо Ботев.

90 000 са партийни членове гробари.

5 пъти повече обаче са

слугите им на държавната хранилка.На всеки му според възможностите, на всекиго според потребностите, каза Бандита на България.

Този комунистически лозунг влиза в употреба днес, през 2019 г като размерът на членския внос на партийнитите секретари ще бъде според възможностите.

Колкото по-нависоко си, толкова повече пари имаш, затова плащаш повече.

Що се отнася до потребностите, те зависят от способностите да се краде.

Колкото си по-талантлив, толкова повече имаш.

Изкачването по партийната стълбица става чрез едно единствено качество – да си послушен и верен на вожда.

Това с Цветанов е Пунта Мара за пред раята.

Видеото:


Национално събрание на ПП ГЕРБ

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 7 юли 2019 г.

Подобни новини

One Thought to “БКП. ТОДОР ЖИВКОВ ряпа да яде. Чуйте и вижте във видео ЧУДОВИЩЕТО от Банкя на партийния БКП конгрес вчера, 2019 г. Такова слово остава в историята като песен на Лили Иванова и стихотверение на Христо Ботев… 90 000 са ПАРТИЙНИ членове ГРОБАРИ, 5 ПЪТИ повече обаче са слугите им на ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА”

  1. АННА

    СМЯТАЙТЕ, ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА 170 .ООО … УМНОЖЕТЕ ПОНЕ х 2 , ОЛИГАРСИТЕ И ТЯХНИТЕ ПОДЧИНЕНИ, КУПЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЦИГАНИ ЗА ПО 50 ЛВ. И НАКРАЯ …..“ФОКУСНИКА“ МИХАИЛ КАНСТАНТИНОВ, „ЦЕЛИЯТ В БЯЛО !!! ….. ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НЕ ГЛЕДАМНОВИНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ , ТО БИВА ЛИЗАНЕ И МАЗАНЕ ……НЕ ИСКАМ ДА МЕ СМЯТАТ ЗА ИДИОТ !!!

Оставете коментар