ФЕОДАЛИ. НИНОВА уволни варненския ФЕОДАЛ МЕДУЗАТА и обяви старта на кампания от Варна за … В профила си във Фейсбук Нинова се ШЕГУВА с БЪЛГАРИГЕ: Нека всички, които искаме смяна на модела, се обединим. ГЕРБ превърнаха общините във феодални владения КОМЕНТАР: В капитализма БЕДНИ и БОГАТИ няма как да се ОБЕДИНЯТ, защото ПАРИТЕ ги разделят ЗАВИНАГИ

Феодали.

Нинова уволни варненския феодал Медузата Гуцанов и обяви старта на кампания от Варна за отстраняване на всички Медузи в капиталистическата БСП.

В профила си във Фейсбук Нинова се шегува с българите:

Нека всички, които искаме смяна на модела, се обединим. ГЕРБ превърнаха общините във феодални владения

Коментар:

В капитализма Бедни и Богати няма как да се обединят, защото Парите ги разделят Завинаги.

Ето какво написа Нинова в профила си във Фейсбук:Изпълнителното бюро заседава в различни области в страната. Вчера бяхмe в Шумен, днес сме във Варна. Целта е на място с всяко общинско ръководство да направим „паспорт” на всяка община с откритите въпроси, проблемите пред хората и възможните решения на тези проблеми, готвейки платформите си за местните избори. Целта ни е също да обсъдим възможни партньорства, кандидати за кметове и да се подготовим за предстоящите избори. На Европейските избори в Шумен разликата на БСП с ГЕРБ е само 188 гласа. Това ни дава увереност да мислим, че можем да направим пробив тук и да спечелим изборите. Още повече, че Шумен се управлява изключително лошо. В Шумен се ползва най-скъпата вода, без пречиствателна станция, с мрежа, която е в ужасно състояние и без конкретно решение на този въпрос. В града е изключително лоша инфраструктурата, много голяма е тревогата, както и на други места в България, за болниците.

В Шумен ни споделиха за тежкото състояние на болниците, липсата на лекари, затварянето на отделения, невъзможността на хората да получат навременна помощ. Държавната болница в Шумен е почти пред фалит. Това става национална пандемия – в Ямбол и Сливен проблемите бяха същите. Здравеопазването става тема номер 1 на страната, особено общинското и областното. Ние имаме конкретните си предложение и на национално ниво, и по места, но на първо време е изключително важно държавата да поеме грижата за общинските и областните болници.

Ние настояваме да започнем политически разговор за местното самоуправление и местната власт. Ще дойдат и тези избори, ще заминат, без истински политически разговор за местното самоуправление и местната власт. Потопени само в скандали, в жълти новини, ще пропуснем разговора за политика. Ето защо, възнамеряваме от „БСП за България” другата седмица да внесем промени в закона за местното самоуправление и местната администрация. В последните години държавата постоянно прехвърля на общините правомощия, отказва се от своите грижи за общините и населението в тях, без тези правомощия да са финансово обезпечени. Държавата прехвръля правомощия на общините, но те нямат субсидия или не им се дава бюджет за да изпълняват тези правомощия. Тези промени, които ще внесем, ще гарантират, че когато държавата дава правомощия на общината, то ще бъде финансово обезпечено. Второто ни предложение – по-малките общини не могат да кандидатстват по сериозни проекти. Ще предложим две или три общини да могат да се обединяват, когато имат граничен, голям проект, който засяга няколко общини, за да може по-лесно да се преодолеят условията по кандидатстване, да се получава финансиране и да се реализират проектите.

Вярвам, че днесще постигнем консолидация вътрешнопартийно в Шумен, ще излезем единни, на конфренецията ще имаме добър кандидат за кмет. Структурите ни тук и в областта са във висока степен готови за изборите. Обръщаме се и към други политически партии, НПО-а, граждански сдружение за смяна на модела. Държавният модел на управление е пренесен на общинско ниво. Това са феодални владения, където от години са се окопали ГЕРБ. Този модел може да започне да се променя на местните избори.

Подобни новини

One Thought to “ФЕОДАЛИ. НИНОВА уволни варненския ФЕОДАЛ МЕДУЗАТА и обяви старта на кампания от Варна за … В профила си във Фейсбук Нинова се ШЕГУВА с БЪЛГАРИГЕ: Нека всички, които искаме смяна на модела, се обединим. ГЕРБ превърнаха общините във феодални владения КОМЕНТАР: В капитализма БЕДНИ и БОГАТИ няма как да се ОБЕДИНЯТ, защото ПАРИТЕ ги разделят ЗАВИНАГИ”

  1. АННА

    КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА „МЕДУЗИТЕ“ С ОСТАВКИ ОТ ГЕРБ.?!?!?… ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ХОРА СА ОБЕКТИВНИ …… И ТЪЙ КАТО ,СТИЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е МУТРЕНСКИ И ИМ ЛИПСВА ДРУГА ИДЕОЛОГИЯ /ОСВЕН КРАДЕНЕТО/, ОПРЕДЕЛЕНИЕТО „ФЕОДАЛИ“ ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА !!!! ЖЕЛАЯ ВИ УМСТВЕННО РАЗВИТИЕ….

Оставете коментар