РЕТРО МУЗЕЯТ на България – Цецо Атанасов за туризма в Румъния: Защо румънците нямат проблем с туризма ? Защото имат румънци. Не им трябват нито германци, нито руснаци. Това е едно селце, подобно на нашето… Туроператорът „ТУИ“ вече обяви, че 2020 в България ще има пореден спад на немски туристи от 25 %…

Цветан Атанасов – собственик на ретро музея на България написа следното в социалната мрежа:

Защо румънците нямат проблем с туризма?

Защото имат румънци. Не им трябват нито германци, нито руснаци. Това е едно селце, подобно на нашето Кранево, нарича се, Костинещи. И не само то.

Цялата 45 километрова ивица по черноморието имот границата с нас до Констанца е така. Мравуняк от хора. А мега курортът – МАМАЯ не го броя. Там е цяла Румъния.

Така. Румънците да не ги мислим. На нас обаче ни трябват и германци, и руснаци, и каквито се сетите туристи. Понеже България не е Румъния, която е с малко море и много хора, а ние с голямо море и никакви хора.

Туроператорът „ТУИ“ вече обяви, че другата година ще има пореден спад на немски туристи от 25 %. Това са тревожни и плашещи сигнали, но явно нас нищо не може да ни уплаши.

Умишлено ще си затрием дългогодишния и традиционен летен туризъм. Тази година спряха чартърите от Москва и Петербург. Това е престъпление просто. Браншът си отива. Ама на кой ли му пука? 

Забравих да спомена, че снимките ги направих около 2 часа на обяд. Понеже вече на практика имам трети музей, който е румънски и сега фигурите са в Констанца.

Пътувайки за там реших да разгледам тяхното черноморие. Удивен съм. Не от морето им, пясъкът, природата или нещо друго. Удивен съм от умопомрачителните гледки на тълпите хора навсякъде.

Не знам защо сбъркахме… Но, ми е тъжно, чего сторихме.
Лека нощ !

Подобни новини

One Thought to “РЕТРО МУЗЕЯТ на България – Цецо Атанасов за туризма в Румъния: Защо румънците нямат проблем с туризма ? Защото имат румънци. Не им трябват нито германци, нито руснаци. Това е едно селце, подобно на нашето… Туроператорът „ТУИ“ вече обяви, че 2020 в България ще има пореден спад на немски туристи от 25 %…”

  1. Atanas Chasovnikarov

    Не Бойко Борисов е виновен, а ние Българите сами сме си виновни, че допуснахме този преврат и раздържавяване на икономиката от малоумни мажоретки и продължаваме да ги търпим.
    Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава!

Оставете коментар