Адвокат се включи в битката за кмет на Варна

Адвокат се включи в битката за кмет на Варна.

Кара мотор от филма „Мисията невъзможна“ също като Том Круз, практикува професията си в 200-годишна варненска къща възстановена лично от него и мечтае всеки варненец да е богат и щастлив.

Добрин Стефанов е роден и израснал на пъпа на Варна. 39-годишният адвокат работи в сферата на правото от 2006 г. Минава през 5 администрации – Окръжен съд, Административен съд, Областна администрация, Община Варна, а преди това в община Девня.

Никога не е бил политически обвързан, в момента също въпреки, че е издигнат отпартия. Баща на 11-годишна дъщеря.

16 години е президент на футболен клуб Одесос. Издържа отбора от 2001 до 2017 г като го прави първия шампион на България по плажен футбол. Одесос все още е с най-много титли – 5. Влезе в историята и като първия български клуб участник в Шампионската лига и постигнал първата българска победа в турнира.

Републикански шампион е по бокс като юноша. 12 години е тренирал този спорт. Обяснява, че е бил на състезания с Кубрат Пулев, но не са боксирали един срещу друг, защото са били в различни категории.

Новото му хоби след футбола са моторите, като се развлича на мото събори с приятели.

Говори английски и италиански в практиката си като адвокат. Занимава се с административни, граждански и търговски дела, но не и наказателни, защото
мрази престъпниците.
Кантората му е до гарата в 200-годишна къща, която е реставрирал лично.
„Първият Нотариален акт, който намерих във варненският архив е от 1886 г, но къщата е по-стара. Била е актувана тогава. Главният архитект на Варна ме убеди, че е на около 200 години. Къщата е увековечена с влизането и във филма Тютюн сниман 1961 г.“, сподели кандидат кметът на Варна Добрин Стефанов.

Подобни новини

Оставете коментар