ПУНТА МАРА пак ви ИЗЛЪГА. ИМА такава СТРАТЕГИЯ. Адвокат Петър Николов пред Дарик радио: В момента водя 10 дела срещу ДЪРЖАВАТА за НЕЗАКОННО ОТНЕТИ ДЕЦА. Това не са слухове и лъжи, аз работя с документи. СТРАТЕГИЯТА влиза в сила от 1 януари и ще засегне не само социално слаби, а много семейства, които ….

Пунта Мара пак ви излъга.
Има такава стратегия.
Дори поиска от медиите да помогнат лъжите му да обхванат повече българи.

Адвокатът Петър Николов пред Дарик радио:
В момента водя поне 10 дела срещу държавата за незаконно отнети деца от родителите.
Ако някой смята, че това са слухове и лъжи аз работя с с документи в съда, не работя със слухове и фалшиви новини.

Последното ми дело ев Сливен с Даниела Николова с трите и деца, които бяха върнати от съда. В Смолян бебето на Симона от село Арда, в Русе и много други случаи. Все мои случаи. б.а. Представете си колко адвокати като Петър Николов има в България и колко дела има при тях.

Аз прочетох какво пише в тази стратегия, която сега твърдят, че не е приета, но тя ще влезе в сила от 1 януари 2020, защото има изменение на 26-27 закона плюс Семейния кодекс виждам какво предстои за гражданите.
Не става дума само за социално слаби хора. Имайте в предвид, че това ще засегне голям кръг български семейства, при разводи, родителски права, нови социални услуги. 
Преди месец имахме среща с омбудсмана и той направи официална препоръка до премиера, като написа точно това за промените в законите.
От тогава досега няма никаква реакция от официалните власти. Нали разбирате, че липсва адекватен диалог и чуваемост.
Няма как да не възникне това напрежение. За мен напрежението са институциите, защото те просто не желаят диалог с хората. За тази паника отговорностняма как да носят организациите противници на стратегията, защото като няма отговори хората настръхват повече и още повече.
Чуйте адвокат Петър Николов, ако не вярвате:

Подобни новини

One Thought to “ПУНТА МАРА пак ви ИЗЛЪГА. ИМА такава СТРАТЕГИЯ. Адвокат Петър Николов пред Дарик радио: В момента водя 10 дела срещу ДЪРЖАВАТА за НЕЗАКОННО ОТНЕТИ ДЕЦА. Това не са слухове и лъжи, аз работя с документи. СТРАТЕГИЯТА влиза в сила от 1 януари и ще засегне не само социално слаби, а много семейства, които ….”

  1. Докато протестирахме срещу Стратегията, те я жертваха, за да вкарат същото в законите…

Оставете коментар