ИЗМАМНИЦИ. БАНДИТА на БЪЛГАРИЯ изигра днес пред вас пиесата „Добрият самарянин“. А тази вечер пусна едноминутно ВИДЕО обръщение, в което …. СЛУГАТА му – ИЗРАЕЛЕЦЪТ, не се яви пред варненци за дебат с останалите кандидати за кмет НАГЛО ИЗЛЪГА, че по същото време има среща с ПУНТА МАРА, който в това време ви БУДАЛКАШЕ от ефира на слугинска телевизия

Измамници.

Бандита на България изигра днес пред вас пиесата „Добрият самарянин“.

б.а. самаряни – Човек, който според морала си е склонен да помага на другите, без да търси изгода.

А тази вечер пусна едноминутно Видео обръщение, в което иска да ви измами, защото загуби ли София, губи всичко.

Вие обаче знаете – Вълкът козината си мени, но но нравът не. Стара българска поговорка.Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!
Това написа Пунта Мара в профила си в социалната мрежа с гарнитура видеото.

Слугата му му – израелецът, не се яви пред варненци за дебат с останалите кандидати за кмет.

Нагло излъга, че по същото време има среща с Пунта Мара, който в това време ви будалкаше от ефира на слугинска телевизия.

Водещите играха по свирката му, а той се забавляваше, като успя да пробута на тъпата част от българския народ, четой, Бандита е тяхното семейство, че няма по-добър от него. Че могат да флиртуват извън семейството с русо, но винаги се връщат у дома, при него, при семейството.

Много абдали ще се вържат на тази сценка.

Подобни новини

Оставете коментар