МУТРИТЕ на СИК. ДЪРЖАВАТА бе завладяна от КМЕТОВЕ МУТРИ на групировката СИК във всички СЕЛА и малки ГРАДОВЕ. ДОКАЗАТЕЛСТВО е изборът в едно от многото български села. Не само ХОРАТА, но дори ПТИЦИТЕ и ЖИВОТНИТЕ ще избягат от тази територия. ОБРАТЪТ може да започне на БАЛОТАЖА в СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, РУСЕ,…, с уговорката, че БСП вече е УМРЯЛА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, защото …

Мутрите на СИК.

Държавата бе завладяна от мутрите на групировката СИК чрез кметове във всички села и малки градове.

Доказателство е изборът в едно от многото български села.

В това село, чието име няма да споменаваме кмет стана мутра без образование, който досега се е занимавал единствено с алъш вериш на ръба на закона.
Досегашният кмет няколко мандата получи 40 гласа по-малко от мутрата, но изборът стана през 150 празни бюлетини.
Защо са празни ли? Защото химикалките са пълни с изпаряващо се мастило.
Това, което ви разказвам не е измислица, а самата действителност.
Накрая циганите скандират пред урната:Нашият кмет, Нашият кмет, Нашият кмет и пускат музиката, кючек с кларинет и дайре.

Така групировката СИК проведе изборите в десетки села и градове. Циганите определиха кметовете.
Цената на циганския вот ще се вдига с всеки следващ избор. И тя няма да се изразява само в кеш, а и в участие във властта през мандата на кметовете мутри.

Не само хората, но дори птиците и животните ще избягат от тази територия България.

Ообратът може да започне на балотажа в София, Варна, Пловдив, Русе, Сливен, Добрич, Плевен, Шумен, …. с уговорката, че БСП вече е умряла капиталистическа партия, защотоизбирателите и остаряха и умират един по един с надеждата да се върне социализма.

Подобни новини

Оставете коментар