ТИМАДЖИИТЕ уволниха НАЙ-ДОБРАТА си ЖУРНАЛИСТИКА заради 1 НЕУДОБЕН ВЪПРОС към КМЕТА ПИЯНИЦА ХАЙФА. МЕДИИТЕ на ТИМ във Варна отдавна са във ФАЛИТ, всички журналисти избягаха, защото …

Тимаджиите уволниха най-добрата си журналистка – Елена Кирова заради 1 неудобен въпрос към кмета пияница Хайфа.

Елена беше водеща на предаването Посоки Европа в ефира на варненската телевизия Черно море собственост на тимаджиите.

Схемата на тези хора е да те изстискат като лимон и хвърлят в коша за боклук без значение журналист ли си, футболист ли си или някакъв техен служител в холдинга на заплата.

Преди балотажа гост в студиото беше кандидатът за кмет, който предизвика пиянски скандал в Израел и бе изгонен с черен печат през 2018 г.

Кирова обясни в ефир, че не може да отмине този въпрос и трябва да го зададе. Предаването беше свалено, а на другия ден журналистката разбра, че Посоки Европа е свалено и заплататаи намалена на половина.

Имам чест и напускам е бил отговорът на журналистката.
Така направиха много други журналисти. На практика в медиите на тимаджиите – телевизия, вестник и сайт не останаха журналисти. ТИМ медиите отдавна са във фалит. Финансират се от холдинга и общината, затова не могат да се задават неудобни въпроси.

Само няколко сайта написаха за пиянския скандал – само тези които не са на Хранилката на община Варна и държавата.

Тази година общината раздаде 200 000 лева на медии, които да не задават неудобни въпроси. 1/4 от тези пари отидоха в медиите на тимаджиите. Какво тук значи някаква си Елена Кирова.

Скандалът с кметът пияница Хайфа изнесен във Факти.бг:

Кметът на Варна Иван Портних е бил изгонен от Израел по време на свое посещение, след като заформил пиянски скандал в хотел в курортния град Хайфа. Портних е бил водач на делегация, представляваща Община Варна, през 2018 година, която е трябвало да подпише меморандум за побратимяване с Хайфа.

Още първата вечер от командировката си в Израел обаче варненският градоначалник изпил големи количества алкохол в хотела, в който е отседнал. Портних се е държал „позорно“ според израелската медия „Канал 20“, цитирана от „Афера“.
На 20 февруари 2018 година общо две израелски медии информират за случката, съобщавайки, че са получили потвърждение за скандала от общинските власти в Хайфа.
https://newshaifakrayot.net/?p=90322 ; https://www.20il.co.il/0303-2/

Според разкази на персонала в хотела, споделени от местните медии, кметът на Варна е унизил служителка на хотела. Портних крещял, че е важен гост и трябва да изпълняват всичките му желания. Кметът на Варна дръпнал една от сервитьорките, хванал я и я притиснал към себе си, воден от съмнителни подбуди. Полицията в Хайфа се е намесила бързо.

След като срамната история стигнала доръководството на общината в Хайфа, домакините отменили предвидените събития с него и посраменият градоначалник набързо бил изведен от Израел със забрана да посещава страната отново, твърдят още от „Афера“, позовавайки се на израелските медии.

Новината е потулена от медиите в България.

Припомняме, че морската ни столица традиционно приема голям брой туристи от Израел. Средно по 100 000 израелски граждани посещават Варна ежегодно.

Подобни новини

Оставете коментар