БАЙ ДОНЧО за БЪЛГАРИТЕ: СТРАХОТЕН НАРОД сте! КУПИХТЕ самолетите ни, сега ще купите и …. В ДОГОВОРА за стратегическо сътрудничество пише създаване на ВОЕННА БАЗА във …. БАНДИТА иронично във ВИДЕО при въвеждането му в залата за среща: СТРАХОТНО посрещане ни направихте! ВИДЕОТО: …

Бай Дончо за българите:

Страхотен народ сте! Купихте самолетите ни, сега ще купите и сухопътната ни техника, защото е най-добрата в света.

б.а. За целта беше подписан рамков договор за стратегическо сътрудничество. Това означава, че робският български народ, защото е страхотен ще трябва да изработи още 2-3 милиарда за джоба на Америка.

Бай Ху подари на Бай Дончопушка Каймаклийка, а Дончо измъкна от гърба на българите още милиарди, този път за бронетранспортьори.

В договора за стратегическо сътрудничество е записано за създаване на военна база на Америка във Варна, но не с туристически платноходки, а с военни бойни кораби.

Добре, че Бай Дончо не извади Мелания, защото Пунта Мара щеше да я олигави завинаги, до края на живота и.

В профила на Бандита ПР-ите му пуснаха видео, което показва как го въвеждат заедно с Шопара, Клошаря, Тънкаря и Черния в залата за среща с екипа на Тръмп.

Бандита на България иронично подхвърля, че посрещането му е било страхотно, но никой не иска и да го чуе.

В свой стил Пунта Мара обяснява на домакините, че републиканците и консерваторите са му еднакво близки и няма за какво да се карат.
Но вместо да ви разказвам по-добре вижте видеото:

Среща с вицепрезидента на Националния демократически институт Шари Браян

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 25 ноември 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар