Президентът РАДЕВ КАПИТУЛИРА пред БАНДИТИТЕ. Разписа за назначаването на ФАШИСТА за ГЛАВЕН ПРОКУРОР. В нета вече прогнозират, че ВТОРИЯТ му МАНДАТ е под голям въпрос.

Президентът Радев капитулира пред бандитите.

Разписа назначаването на Фашиста за главен прокурор.

В нета вече прогнозират, че вторият му мандат като президент е под голям въпрос.

Радев не трябваше да връща единствената кандидатура за главен прокурор.

Трябваше да не прави нищо, да не разписва и да не връща нищо.

Конституцията не е поставила срок кога да подпише, но преди да върне. Има право да подпише и след 5 години и след 10 г, няма срок. Така щеше да ги принуди да го отгеглят Фашиста.

Конституцията го позволява. Така щеше да създадепрокурорска криза и бандитите сами щяха да оттеглят кандидатурата на Фашиста.

С неподписването още първия път, а не втория не се създава конституционна криза, а прокурорска криза и така се печели доверието на Народа.

Освен това се предизвикват конституционни промени. Тоест с един изстрел 3 заека в кошницата на Радев – Фашиста, Конститузията и Народа.

А с това което направи Радев се самоуби 3 пъти, чрез Фашиста, чрез Конститузията и през Народа. Искаше се смелост, а Радев няма такава. Той е зодия Близнаци, също като Бандита на България, също като Кобура, а не Телец например. Това последното за зодиите го казвам в кавички.

Факт е обаче, че не е смел. В Белгия или къде беше там 2 години живяха без министър председател, а ние тук 2 дни не можем без главен прокурор, който е назначен да пази най-големите бандити.

От тук нататък този нечовек може да го спре само гражданското общество с протести Ала Пеевски всеки ден, до дупка.

Това обаче е трудно да се случи, защото Тяхно Величество Парите ще организират контра протести. Тоест Парите ще победят Обществото.

Колко е бил прав Тодор Живков през 1988 г, когато се провикна:Решава този, който има пари бе. Ти нямаш пари, значи не можеш да решаваш.

Подобни новини

Оставете коментар