УНИЩОЖИТЕЛЯТ на БЪЛГАРИЯ. Черният Иван Костов в БНТ: ПЛЕВНЕЛИЕВ е НЕГРАМОТЕН. Съжалявам, че изпуснах тази дума! ВИДЕО…. б.а. ГУЗНИЯТ КОСТОВ искал да помогне на България като АНАЛИЗАТОР на КРИЗИ!!!

Унищожителят на България.

Черният Иван Костов в БНТ:
Плевнелиев е неграмотен. Съжалявам, че изпуснах тази дума!

б.а. Гузният Костов искал да помогне на България като анализатор на кризи!!!

Пред Георги Любенов в предаването Денят започва по БНТ Унищожителят каза:

Иван Костов: Бойко Борисов няма на кого да се довери в момента.Водата е проблем на национална сигурност, защото без вода не може. Индустрията спира, хората страдат. Национална сигурност е и защото здравето на хората минава през качеството на водата, обясни Костов.

Иван Костов: Министерският съвет и премиерът са тези, които отговарят за прилагането на законодателството. Шест или седем министерства са пряко зависими от водния сектор.
Срещата между Борисов Тръмп Костов определи като много добра крачка. Медиите създадоха неправилна постановка за разговора между двамата. Според документите акцентите са били поставени върху сигурността на страната, върху енергийната сигурност, свободата на медиите, корупцията.

Иван Костов: Аз мисля, че най-големият геополитически проблем за нас е излизането на Великобритания от ЕС.
Очевидно е, че Великобритания ще излезе. Става много остър въпросът за бъдещето на Европа, за пробелмите, които разделиха Европа, защото напускането на Великобриатия е неприемане от Великобритания на либералния подход на изграждането на Европейска империя.
Ако Европа върви към федерализация, това ще срещне сериозна съпротива. Въпросът е в това каква позиция България ще заеме.

Относно критиките отправени към него от бивши президент Плевнелиев към него в студиото на „Панорама“ Иван Костов заяви, чеПлевнелиев е неграмотен с близката политическа история.

Иван Костов: Ако иска, да прочете моята книга. Да не говори така, да не политиканства. Приемам критиката с огорчение и смятам, че един президент не трябва да говори така „неграмотно“.

Видеото: https://news.bnt.bg/bg/a/ivan-kostov

Подобни новини

One Thought to “УНИЩОЖИТЕЛЯТ на БЪЛГАРИЯ. Черният Иван Костов в БНТ: ПЛЕВНЕЛИЕВ е НЕГРАМОТЕН. Съжалявам, че изпуснах тази дума! ВИДЕО…. б.а. ГУЗНИЯТ КОСТОВ искал да помогне на България като АНАЛИЗАТОР на КРИЗИ!!!”

  1. СТЕФАН

    И БЕЗ КОМЕНТАР ЗА ПОДОБНИ,ДО БОЛКА И ОВРАЩЕНИЕ,ИЗМАМНИЦИ-ЗМИИ’ОТВРАТИТЕЛНИ АНТИБЪЛГАРИ!

Оставете коментар