РУСИЯ. Загубиха ВОЙНАТА в ПОЛИТИКАТА, включиха и СПОРТА, но и там ще загубят, защото РУСИЯ е НЕПОБЕДИМА. И обяснението е много просто – ….

Русия.

Загубиха войната в политиката, включиха и спорта.

Но и там ще загубят, защото Русия е непобедима.

И обяснението е много просто –Истината никой не може да я победи.

Рано или късно Лъжата лъсва. Народът го е казал – На лъжата краката са къси и носът дълъг.

Нешка Робева го каза изключително точно – Грозно политическо шоу.

Решението на световната антидопингова агенция (УАДА) да забрани на руските спортисти да участват на олимпийски игри и световни първенства за своята страна в следващите 4 години. Наказанието беше взето единодушно на заседание на Изпълнителния комитет на агенцията на 9 декември.

Според Робева то не е справедливо. Правата на уличените в употреба на допинг спортисти трябва да бъдат отнемани завинаги, докато „чистите“ атлети трябва да получат разрешение да се състезават на големи първенства, заяви тя в сутрешния блок на бТВ.

„Знак е, че Русия надига глава и ще търсят всякакви възможности да я ударят където могат. Русия е силна в спорта. Само за наивниците това решение е справедливо. Който следи спорта, не може да не осъзнае, че едни рекорди не могат едните да ги постигат с допинг, а другите без нищо. Такива свръхчовеци няма. Да оставим това, че аз съм присъствала на олимпийски игри, в която нямаше допинг контрол и знам какво ставаше в Америка – хвърчаха рекорди, взимаха се медали. Това е наистина политическо шоу. Това е грозно, защото удря млади хора, удря деца. Нашият спорт например няма никаква необходимост от допинг. Даже допингът би пречил. Как така ти ще удариш една държава?! В такъв случай трябва да се вземе решение, че тези състезатели се допускат индивидуално да участват. Но аз съм абсолютно убедена, че Русия ще направи паралелни игри и много ще участват и големите рекорди ще бъдат там“, заяви Робева в студиото на „Тази сутрин“.

„Това го правят всички. Не сме наивници. Хайдеда не правим и ние пропаганда. Ние сме потърпевши от това. Който е хванат с допинг, нека да му се отнемат правата, да му се отнемат завинаги правата. Не са един и два случаите, в които самите спортисти признават, а държавата прикрива. Щом като спортът стана политика, след като всички политици се снимат с шампионите… От тук нататък трябва да си вадим заключения.“, добави тя.

Подобни новини

Оставете коментар