БАНДИТА превзе и ВЪЗДУХА. БИВШ директор на авиоотряда пред БТВ: ФАЛКОНЪТ няма за какво да се сменя. АВАРИИТЕ му са ИЗМИСЛЕНИ за да бъдат ОТКРАДНАТИ от НАРОДА още 100 МИЛИОНА за друг самолет. Какъв ще е той решава БОДИГАРД назначен за шеф на авиотряда! ВИДЕО: …

Бандита превзе и въздуха.

Бившият директор на авиоотряда Цвятко Луканов пред БТВ:

Фалконът няма за какво да се сменя.

Авариите му са измислени за да бъдат откраднати от Народа още 100 милиона за друг самолет. Какъв ще е той решава бодигард назначен за шеф на авиотряда. Човек, който не разбира нищо от самолети.

Информацията, която се подава от Министерски съвет за отказване на навигационната система на фалкона при последния инцидент е лъжа.Докато аз бях директор на авиоотряда не е имало аварии по вина на самолета.

Вие знаете ли какво означава да откаже навигационна система? За секунда е изгаснал дисплея, а този проблем се решава с натискане на едно копче за да бъде включен втория дисплей.

Навигацията на един самолет е съставена от много системи, няма как да изключат всички, а само една, и тя веднага има заместваща система.

Не вярвайте на информациите, които ви изпращат от Министерски съвет.

Производителят на фалкона е написал в инструкциите, че самолетът няма край на живота. Може да лети и 100 години и 200 000 часа.

Но е написал, че трябва да бъде в хангар, а нашият 20 години стои на дъжд, сняг и слънце, изложен на открито.

Проблемът се решава с 1 милион лева за построяването на един хангар.

Всичко във видео:
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/bivsh-direktor-na-aviootrjad-28-pravitelstvenijat-falkon-mozhe-da-leti-oshte-100-godini.html

Подобни новини

Оставете коментар