ИСТИНАТА. Всички ЯЗОВИРИ в България са ПРАЗНИ по ЗАПОВЕД на БАНДИТА. Убиецът на България наредил всички ВЕЦ на язовирите да работят с МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ, защото …. ПЕРНИК е само началото, ДЕСЕТКИ ГРАДОВЕ са с язовири на санитарния минимум. КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА БСП си трае за ИСТИНАТА, но внесе ВОТ на НЕДОВЕРИЕ за свалянето на МУТРАТА от власт! ПРОКУРАТУРАТА ….

Истината.

Всички язовири в България на които има ВЕЦ са празни по заповед на Бандита.

Предизборно Убиецът на България наредил всички ВЕЦ на язовирите да работят с максимална мощност, защото на борсата липсва промишлен ток и това точно преди изборите ще доведе до шок в цените.

Кризата с електрозахранването на промишлеността възникна още презмай, когато ни в клин ни в ръкав шефът на НЕК каза в ефир: Не мога да внеса вода.

Тогава никой не разбра, този пък какви ги говори. Става дума за криза с тока, а той говори за вода.

Днес обаче става ясно, защо?

На 2 август изпълнителният директор на Националната електрическа компания (НЕК) Петър Илиев беше отстранен. Мотиви не бяха посочени, но това решение днес вече си има обяснение – отказва да изпълни заповедта на Бандита всички язовири в България да дадат водите си за максимална мощност на ВЕЦ-овете по самите язовири.

Целта е да не продължи кризата с промишления ток, което ще доведе до шоково поскъпване на цените точно преди изборите.

Перник е само началото. Десетки градове са с язовири на санитарния минимум в момента.

Капиталистическата БСП си трае за истината, но внесе вот на недоверие за свалянето на Мутрата от власт! Невъзможно е капиталистите да не знаят зазаповедта на Бандита за вецовете на макс.

Ами подчинената прокуратура и оня слуга Гешефт?

Доказателство, че има огромен проблем с тока за промишлеността е кампаниите на трите дружества Енерго Про, ЧЕЗ и EVN, които изискваха от всички фирми декларации, колко ток им е необходим за 2020 г. Декларациите трябва да се попълнят до 31 декември, тоест до утре.

Подобни новини

Оставете коментар