ДОКАЗАТЕЛСТВОТО. Написахме ви, че КРИЗАТА с ВОДАТА в цяла България е заради ЗАПОВЕД на БАНДИТА преди 4 месеца всички ВЕЦ-ове на ЯЗОВИРИТЕ да работят на макс, защото …. ДОКАЗАТЕЛСТВОТО го каза единствено КМЕТЪТ на БОТЕВГРАД засега в ефира на Он еър: ВЕЦ-ът на нашия язовир ни отне ВОДА за 3 месеца, сега ни остава вода за 100 дни. Така е в цялата държава….. ВИДЕО: …

Доказателството.

Написахме ви, че кризата с водата в цяла България е заради заповед на Бандита преди 4 месеца всички ВЕЦ-ове на язовирите да работят на макс, защото има голям недостиг на промишлен ток.

Точно преди изборите това може да доведе до шоков скок на цените, затова Мутрата наредил ВЕЦ-овете на максимум.

Това го знаят всички овчари, които пасат стадата край язовирите, но българите не го знаят, защотомедиите слуги на Бандита мълчат услужливо и чакат Господ да пусне сняг.

Засега Всевишният ни праща само земетръси. Най-страшното земетресение за българите обаче е 9,9 по скалата на Бандита.

Доказателството за ВЕЦ-овете и промишленият ток го каза кметът на Ботевград единствено в ефира на Он еър засега:

ВЕЦ-ът на нашия язовир ни отне вода за 3 месеца. Сега ни остават вода за100 дни. Така е в цялата държава…..

Видеото:

Подобни новини

3 Thoughts to “ДОКАЗАТЕЛСТВОТО. Написахме ви, че КРИЗАТА с ВОДАТА в цяла България е заради ЗАПОВЕД на БАНДИТА преди 4 месеца всички ВЕЦ-ове на ЯЗОВИРИТЕ да работят на макс, защото …. ДОКАЗАТЕЛСТВОТО го каза единствено КМЕТЪТ на БОТЕВГРАД засега в ефира на Он еър: ВЕЦ-ът на нашия язовир ни отне ВОДА за 3 месеца, сега ни остава вода за 100 дни. Така е в цялата държава….. ВИДЕО: …”

 1. МАРИЯНКА СПИРДОНОВА 66Г

  СЛУГИ ДЕБИЛИ И МЕДИЙНИ ЛИЗАЧИ

 2. питащата

  Защо никой не казва къде е водата на България!? Тук не става въпрос за няколко кубика, а за водата на цялата страна! Кажете бе хора! Къде е водата, която доскоро наводняваше селища в България, а сега я няма! Къде е водата на БЪлгария? Смешно и нелепо е твърдението, че от тезове се е изгубила водата някъде си! Къде, не се казва! А и тези течове да не са от днес??? Писна ми да чета само как един друг политици се обвиняват и искат оставки! Искам да знам къде е водата на България!

 3. Тиа

  Браво,кмете!
  Трябва обединение и обединени действия. Не на парче – отделно Перник, отделно Ботевград, отделно Благоевград и т.н. и т.н. Всички заедно да се обединим срещу безскрупулното изсмукване на ресурсите на България от шепа престъпници, бандити и родоотстъпници! Всички заедно срещу предателите на България и българите!

Оставете коментар