7 СТРЕЛИ в СЪРЦЕТО на БАНДИТА. Президентът Радев изстреля 7 ИЗРЕЧЕНИЯ СТРЕЛИ в сърцето на ПУНТА МАРА в НОВОГОДИШНОТО си ОБРЪЩЕНИЕ. И нито една телевизия не пусна ХИМНА. Обръщението на РАДЕВ във ВИДЕО: ….

7 стрели в сърцето на Бандита.

Президентът Радев изстреля 7 изречения стрели в сърцето на Пунта Мара в Новогодишното си обръщение.

И нито една телевизия не пусна химна.

Смъртоносните стрели на Радев:

2019:1. Демокрацията и благоденствието изискват нашето постоянно усилие!

2. Че когато се примирим и престанем да сме взискателни изборите се опорочават.

3. Решенията за бъдещетото се вземат на тъмно.

4. Парите ни се харчат безотговорно.

5. Непрекъснато се отчитат успехи, докато нещетата се множи, а качеството на живот пада драстично.6. Достъпът до вода и въздух се превръща във въпрос на оцеляване.

7. А липсата на възмездие и справедливост разколебава вярата ни в утрешния ден.

Цялото новогодишно обръщение на президента Радев към българите във видео:

Новогодишно обръщение

Скъпи сънародници! Новогодишните празници отново ни събират, сгряват ни с топлината на дома и на близките хора, изпълват ни с надежда за здраве и щастие. Както в новогодишната баница има късмет за всеки от семейството, така и в обществото ни трябва да има място и грижа за всички. За възрастните и самотните, за хилядите българи, които днес се борят с недоимъка и най-вече – за децата на България. Защото невидимите мостове на духа и добротата са по-трайни от съградените с човешка ръка. Именно те ще свържат и днес българите, обединени от любовта към родината и надеждата за по-добро бъдеще. Изтичащата 2019 година отново ни припомни, че демокрацията и благоденствието изискват нашето постоянно усилие. Че когато се примирим и престанем да сме взискателни, изборите се опорочават, решенията за бъдещето ни се вземат на тъмно, парите ни се харчат безотговорно, непрекъснато се отчитат успехи, докато нищетата се множи, а качеството на живот пада драстично. Достъпът до вода и въздух се превръща във въпрос на оцеляване, а липсата на възмездие и справедливост разколебава вярата ни в утрешния ден. Но нека не забравяме, че сме народ със славна история, който и в най-тежки изпитания е намирал пътя към свободата и напредъка, като се е обединявал срещу грабителството, неправдата и безчестието. Вярвам, че имаме силите и куража да се справим с предизвикателствата и днес. Народ, който е бил сред водещите в културното развитие на Европа и пример за изграждане на просветена държавност, не може днес да се задоволява с плахи амбиции и последни места в европейските класации. Нашето общество ще преуспява, когато обединим усилия в името на достойнството и благоденствието на българския народ. Когато на почит са образованието, науката и културата, а талантът, трудолюбието и почтеността са водеща обществена ценност. Когато осъзнаем своята сила и отговорност, имаме смелостта да отстояваме истината и възпитаме институциите да работят прозрачно и ефективно в интерес на обществото. Нека посрещнем Новата 2020 година с вяра в доброто, в себе си и в бъдещето. Нека напредваме непоколебимо към онази България, в която децата ни ще искат да остават и с която ще се гордеят. И преди да отправим благопожелания, да благодарим на всички близки и приятели за подкрепата, за доверието и обичта. Да благодарим и на тези, които в празничната нощ са на работното място и на своя пост. Да пожелаем спорна година и на нашите сънародници, пръснати по всички краища на света. Нека Новата година донесе здраве и благоденствие във всеки български дом! Да ни е честита Новата 2020 година!

Публикувахте от Румен Радев в Вторник, 31 декември 2019 г.

Подобни новини

2 Thoughts to “7 СТРЕЛИ в СЪРЦЕТО на БАНДИТА. Президентът Радев изстреля 7 ИЗРЕЧЕНИЯ СТРЕЛИ в сърцето на ПУНТА МАРА в НОВОГОДИШНОТО си ОБРЪЩЕНИЕ. И нито една телевизия не пусна ХИМНА. Обръщението на РАДЕВ във ВИДЕО: ….”

 1. румен стоянов

  Политиката по доходите на ГЕРБ е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА… И АНТИХУМАННА…! По същество е ГЕНОЦИД…!!!
  .
  Конституция:
  „Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
  Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или УНИЩОЖАВАЩО отношение…“
  .
  „Евро-харта за правата на човека“:
  „Член 33
  1. Закрилата на семейството е гарантирана в юридически, икономически и социален план.
  Член 34
  3. С цел да се бори срещу социалното изключване и бедността, Съюзът признава и зачита правото на социална помощ и на помощ за жилище, предназначени; да осигурят ДОСТОЙНО съществуване на всички лица, които не разполагат с достатъчно средства според правилата, установени от правото на Съюза и от националните законодателства и практики.“
  .
  КОЙ Е БЕДЕН…?
  1. Според Е.С., всеки който работи за по-малко от 1550 лв…,но според нашите ГЕРБопитеци – 610 лв…!
  (Във Франция народа се бунтува срещу намалените до 1 000 евро (2 000 лева) пенсии…!)
  .
  2. Социалният минимум трябва да гарантира…:
  – Възможност да се работи, елементарни социални връзки, общуване в рода, привързаност към друг човек, ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ХОРАТА…! С доходи под 775 (според ЕС)… е застрашен човешкият живот…???
  НО…:
  3. В България ГЕРБопитеците са въвели… три прага на УБИЙСТВА ЧРЕЗ ГЛАД…:
  – „социален минимум“ – според ГЕРБопитеците е 363 лв., вместо европейският от 775 лв.
  – „физиологичен-минимум“ – 132 лв….
  – „гарантиран минимален доход“ – 65 лева…
  Но има и…:
  – помощ за мигранти от 1345 лв.
  .
  3. С по-горните доходи НАЦИЯТА НИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА и това е дифинирано като… ГЕНОЦИД…!!!
  .

  .

Оставете коментар