БОКЛУКЪТ БОКО. Агенция МИТНИЦИ отговори на БИВОЛ по закона за достъп до ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ: 538 фирми ВНАСЯТ БОКЛУК от ЧУЖБИНА, но не можели да кажат ИМЕНАТА им, защото ….. БОКЛУКЪТ БОКО се изгаря в тецовете на … и циментовите заводи в … Изданието СЕГА: МУТРИТЕ спряха да се ИЗБИВАТ помежду си, но ще изтребят населението….

Боклукът Боко.

Агенция Митници отговори на Бивол по закона за достъп до обществена информация:

538 фирми внасят боклук от чужбина, но не можели да кажат имената им, защото нямало такъв голям обществен интерес.

б.а. Значи Бандита на България и неговата държавна агенция Митници определя колко е голям общественият интерес.

Затова днес Дойче Веле написа:В България Борисов е законът, а не законът като такъв.

Боклукът Боко се изгаря в тецовете на Ковачки – ТЕЦ – Бобов дол, ТЕЦ – Перник, ТЕЦ – Сливен и ТЕЦ – Брикел в Гълъбово и отделно в циментовите заводи в Девня, Плевен и всички останали цименти в държавата.

Преди 6-7 години лично Бандита на България откри новата пещ на циментовия завод в Девня, като обяви че новото съоръжение се отличава от пещите на ТЕЦ-овете, защото подържа много по-висока температура на горене, затова боклукът, който ще се гори не е боклук, а гориво.

В тази връзка прокуратурата влезе и спря два от ТЕЦ-овете на Ковачки – пещите на ТЕЦ – Перник и ТЕЦ – Брикел.

От централите на Ковачки отговориха с шантаж – спиране на топлата вода и заплахи за спиране на отоплението в населените места, зависещи от тях.

Не стана ясно защо е нужно да бъдат спирани централите, вместо да бъдат принудени чрез глоби и административни мерки да използват основното си гориво – въглищата, а не боклука и биомасата, за които те не са пригодени, пише Бивол.

Във връзка с всичко, което се случва в държавата – водата, токът, боклукът и всичко което се сетите изданието Сега написа:Мутрите спряха да се избиват помежду си, но ще изтребят населението….

Подобни новини

Оставете коментар