ВОТЪТ на НЕДОВЕРИЕ. АНАЛИЗ как и защо ЗАПОВЯДАХА на БСП, ДПС, ВОЛЕН и ВОЛЯ да свалят БОЙКО БОРИСОВ по схемата ОРЕШАРСКИ. В сценария са и РУСИЯ, и САЩ, и ……

Вотът на недоверие.

Анализ как и защо заповядаха на БСП, ДПС, Волен Сидеров и Воля да свалят Бойко Борисов по схемата Орешарски.

Помните как американците заповядаха на правителството на БСП да спре проекта Южен поток и правителството на Орешарски беше свалено с активността на ДПС.

Сега сценарият се повтаря и пак заповедите идват отСАЩ, които активираха ДПС заради Турски поток.

Тоест при Орешарки ДПС беше активирано от Русия, а при Бойко Борисов – от САЩ.

За свалянето от власт на Пунта Мара обаче задължително е присъствието в залата на Воля и останките от Атака, които също да гласуват „За“ недоверие.

Именно затова Воля бяха пратени на преговори с БСП. Ако сценарият Орешарски 2 не беше в ход капиталистите от БСП и депутатите на Магарешки изобщо нямаше да се срещат и после да се обясняват на избирателите.

Факт е обаче криеницата на 6-мата депутати на Болен. Тяхната полза е да останат до края на мандата, тоест да се гушат до пролетта на 2021 г, но натискът върху тях е, че ще спечелят много повече, ако помогнат сценарият да се осъществи.

Тези така наречени „независими“ депутати не са едно цяло и не е ясно кой как ще приеме офертата за печалби в бъдещето и от там идва неизвестността кой от тях как ще реагира.

Що се отнася до Воля заповедта от Русия там е ясна. Затова Магарешки не се показва по телевизията.

Затова Бандита последните дни е съвсем различен пред камерите. В петък по време на заседание на Министерски съвет лявото му око получаваше тикове, а дясното стоеше отворено. Това не се е случвало никога през живота му.

Днес по време на спешната PR-акция за вода от Белмекен като абсолютен бандит пред камерите на телевизиите се скара на Караниколов:
Стига с това уважаеми, говори по същество. (б.а. Караниколов започна изложението си с Уважаеми г-н премиер, Уважаеми кметове, Уважаеми …)

Нервен е. Нервен е не заради това, че 500 000 души в България нямат вода.

Нервен е, защото знае засценария капиталистическата БСП, турската ДПС (б.а. подчинени на САЩ) и руските Воля и Атака.

Нервен е, защото в сценария за свалянето на Главанака – последният комунист мутант са и Русия, и САЩ.

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 105 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

Оставете коментар