КАКВО СТАВА? МАРЕШКИ написа ЛЮБОВНО ПИСМО до президента РАДЕВ, като пусна копие до всички медии. Официално иска среща за ….

Какво става?

Марешки написа любовно до президента Радев, като пусна копие до всички медии в държавата.

Официално иска среща за промени в Изборния кодекс.

Дали тази заявка за политическа интимност е свързана с Вота на недоверие ще видим.

Или отново всичко е Пунта Мара?

О Т В О Р Е Н О П И С М О

ДО 20.01.2020г.
Г-Н РУМЕН РАДЕВ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯУВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАДЕВ,
Промените в изборното законодателство са изключително важна тема за цялото общество. Гарантирането на честни и прозрачни избори трябва да е приоритет за всяка партия и институция в България.
За жалост, организираната от Вас среща през миналата седмица, не доведе до конкретни решения. Ние от ВОЛЯ се оказахме прави, че събирането на широк формат превръща разговора в говорилня и не води до нищо конструктивно.
ВОЛЯ е партия на прагматиците. Ние не подценяваме идеите на никого, още по-малко на президента на държавата. Ето защо каним Вас и експертния Ви екип на среща само с ВОЛЯ и нашите експерти, за да обсъдим конкретни законодателни промени. Нещо повече – поемаме ангажимент, ако имате полезни идеи, ние да ги предложим в Народното събрание, предвид факта, че нямате законодателна инициатива. Така ще можем заедно да отстояваме добрите идеи.
Предлагаме срещата да се състои на4, 5 или 6 февруари 2020г. Оставяме на Вас да изберете датата, часа и мястото в зависимост от ангажиментите Ви.
Вярваме, че искрено сте загрижен за прокарването на нужните промени в ИК и ще предприемете стъпки за реализирането им. Срещата с ВОЛЯ е една такава стъпка.

С УВАЖЕНИЕ:
ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ
ЛИДЕР НА ПАРТИЯ ВОЛЯ
ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 189 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

Оставете коментар