ВИНКЕЛИТЕ. ПЕРНИЧАНИ хващат ВИКЕЛИТЕ на 25 януари, съобщи Камелия Радева от „СПАСИ ПЕРНИК“ в ефира на ….. ВИДЕО: …. Над 2000 ВИНКЕЛА отиват в СОФИЯ, като очакват още толкова от ….., за да питат Защо СТОМАНАТА Перник е САХАРА Перник?

Винкелите.

Перничани хващат викелите на 25 януари, съобщи Камелия Радева от „Спаси Перник“ в ефира на медията „Сега“.

Над 2000 винкела отиват в София, като очакват още толкова от София, за да питат Защо Стоманата Перник е Сахара Перник.

В предаването на Светла Петрова „Тук и сега“ Камелия Радева беше категорична:Напрежението в Перник расте. До 10-20 дни водата в Перник спира напълно. Затова отиваме на протест в София, като очакваме човещината на софиянци да ни подкрепят.

Учудвам се, че министър председателят идва в Перник, но не се срещна с хората, не влезе в домовете им, така както го направиха медиите включително и чужди медии.

Ние бием камбаната от месец август, но никой не ни чу. Не искаше да ни чуе.

Перничани искат оставката на министър Петя Аврамова, която има голяма вина за кризата. Загубата на доверие е огромна. Перничани не вярват, че хората, които ги докараха до тази криза за способни да решат проблема.

Не желаем среща в кабинета на премиера. Искаме всичко да е публично, на улицата.

Има опасност от конфликти между самите перничани, защотов някои квартали няма вода с дни. Хората не могат да си представят живота след 10 дни. Ще затворят детски градини, една вече затвори, фирми ще фалират, животът ще стане невъзможен.

Всичко, което каза Камелия Радева във видео:

Подобни новини

Оставете коментар