БАНДИТИ ГРОБАРИ. За да отвлекат ВНИМАНИЕТО от тяхно величество ВОДАТА, ВЪЗДУХА и ТОКА бандитите гробари ВЗРИВИХА ХАЗАРТА и ЗАПАЛИХА Драгоман и Дуранкулак! В същото време за Перник се произвеждат 400 м тръби на ден, но в чужбина ….. Накрая СМЕТКАТА на БАНДИТА и ДАЛАВЕРИЙ за ЛЕВСКИ в МИЛИАРД НЕУСТОЙКА ще плати НАРОДЪТ.

Бандити гробари.

За да отвлекат вниманието от тяхно величество Водата, Въздуха, Тока бандитите гробари взривиха Хазарта и запалиха Драгоман и Дуранкулак!

В същото време за Перник се произвеждат 400 м тръби, но в чужбина.
Тоест измамата на Пунта Мара, след 45 дни вода в Перник от София още не е стартирала, защото няма тръби. Произвеждат ги в чужбина максимум по 400 м на ден, съобщи министърът Караниколов. Километрите от Мало Бучино до Перник са35. Вие сметнете колко дни трябват за да произведат тръбите, а водата след 10 дни свършва.

И най-важното, чак другата седмица общинския съвет на София ще решава дали да каже Да на този проект, или Не. Но тръбите са поръчани, платени и се произвеждат с твоите пари.

Ами сметката на Бандита и Далаверий за футболния Левски в милиард неустойка?

Пак Народът ще я плати, защото днес Черепа ясно каза:

Плащали сме всичко по закон за дейността си. Незаконно е да се прекратява действащ лиценз и неустойката е милиард.

Забележете, милиард и ще осъди мутренската държава България, така както го направиха– Ти си абсолютен престъпник, лягай на земята, и всички останали.

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 217 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

Оставете коментар