КУРСЪТ ЛЕВ/ЕВРО. ОБРЪЩАЙ. В ефира на Нова икономист обеща да се ОБЕСИ, ако курсът стане 1:5. Друг до него предупреди: Така ТАЙНО записано в проектозакона е ВЪЗМОЖНО, но дори и по-малко е …. МЕНТА СТОЯНОВА от партия ГРОБ отказа участие за да коментира, НАЙ-КОМЕНТИРАНАТА тема в България от вчера! ВИДЕО:

Курсът лев/евро.

Обръщай.

В ефира на Нова телевизия икономист – Петър Ганев обеща да се обеси, ако курсът стане 1:5.

Друг до него в ефира – Стоян Панчев предупреди:Така тайно записано в проектозакона е възможно, но дори и по-малко е голям проблем за много българи.

„На този етап нищо не трябва да обръщаме. Но въпросът е много сериозен. Основният проблем тук е курсът. Други страни, след влизането на лева, ще определят на закрити заседания какъв да бъде нашият курс. Абсолютно е възможно да го има. Казусът е да направим такава промяна в закона, че такова нещо да не се случва, да предотвратим такава възможност изобщо да съществува. Това вече беше предложено от редица експерти да се направи с допълнение в закона. Предложението е нашето правителство, в случай че се предложи друг курс, който не е сегашният, да напусне едностранно преговорите и да прекрати участието си в този механизъм”, каза икономистът от ЕКИП Стоян Панчев.

Мента Стоянова от партия ГРОБ отказа участие в ефира на Нова телевизия за да коментира, най-коментираната тема в България от вчера!

Видео:

Варненци
Публична група · 475 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци.


Ето ви още едно видео по темата, от БНТ:
http://news.bnt.bg/bg/a/v-chakalnyata-na-evrozonata-kakvo-shche-se-sluchi-s-blgarskiya-lev

Подобни новини

Оставете коментар