ВОЙНАТА на МУТРИТЕ. ЧЕРЕПА няма ИЗБОР – или плаща ПРОТЕСТИ НОНСТОП или влиза в ЗАТВОРА като Банев, Ветко, … 2-3 милиона ще му стигнат и след 10-15 дни ПУНТА МАРА ще е в историята. Така Черепа от СИН ГЕРОЙ ще се превърне в НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. А платени ПРОТЕСТЪРИ колкото искаш, по схемата Орешарски, ДО ДУПКА. И накрая, познайте кой заведе дело за извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу ГЕШЕФТА в СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА?

Войната на мутрите.

Черепа няма избор.

Или плаща протести нонстоп или влиза в затвора като Банев, Ветко, …2-3 милиона ще му стигнат и след 10-15 дни Пунта Мара ще е в историята.

Така Черепа от син герой ще се превърне в национален герой.

А платени протестъри колкото искаш, по схемата Орешарски, до дупка.

Така и слугата на Бандита – Гешефта ще си седне на задника.

Но пак ще повторим – ако президента Радев е мъж ще заведе дело срещу Гешев, ще го осъди и ще го свали от поста.

Днес това направи Мария Капон. Тя засега е единственият мъж в държавата.

Та Капон внесе документи в специализираната прокуратура за образуване на досъдебно производство срещу Гешефта за извършено престъпление, като Капон изброява поне 5 члена от законите според, които Гешев е извършил престъпление.

Проблемът е, чеспециализираната прокуратура е на каишка.

Затова единственото спасение е Черепа.

Подобни новини

One Thought to “ВОЙНАТА на МУТРИТЕ. ЧЕРЕПА няма ИЗБОР – или плаща ПРОТЕСТИ НОНСТОП или влиза в ЗАТВОРА като Банев, Ветко, … 2-3 милиона ще му стигнат и след 10-15 дни ПУНТА МАРА ще е в историята. Така Черепа от СИН ГЕРОЙ ще се превърне в НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. А платени ПРОТЕСТЪРИ колкото искаш, по схемата Орешарски, ДО ДУПКА. И накрая, познайте кой заведе дело за извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу ГЕШЕФТА в СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА?”

  1. Borislav Bratoev

    Тиквата и компания са за затвора !!!!

Оставете коментар