БОРДА ПАДНА. ТИХО и НЕУСЕТНО като първия сняг. На второ четене в НС БОРДА ПАДНА. Мартин Заимов – бивш шеф на борда: Само за седмица българите са обърнали 1 млр, а в населението има 40 млр. Ти обърна ли си ЛЕВОВЕТЕ в ЕВРО?

Борда падна.

Тихо и неусетно като първия сняг.

На второ четене в НС борда падна.

Мартин Заимов – бивш шеф на валутния борд:Само за седмица българите са обърнали 1 млр, а в населението има 40 млр.

Ти обърна ли си левовете в евро?

Подробностите:

Тихо и неусетно без дебати депутатите приеха на второ четене промените във валутния закон, които се отнасят до присъединяването ни към Еврозоната.

В параграф 11 от Закона се прави изменение в Закона за БНБ, който гласи:

„Считано от датата на участие на Република България в Механизма на обменните курсове (Exchange Rate Mechanism II) официалният валутен курс на лева към еврото е равен на централния курс между еврото и лева, договорен съгласно параграф 2.3 от Резолюция на Европейския съвет за установяването на механизъм на обменните курсове през третия етап на Икономическия и паричен съюз Амстердам, 16 юни 1997 г., и членове 1.1 и 17.1 от Споразумение от 16 март 2006 година между Европейската централна банка и националните централни банки на държавите-членки извън eврозоната за определяне на процедурите за работа на механизма на обменните курсове в третия етап от икономическия и паричен съюз.“

За българските гражданинищо няма да се промени, отново увери шефката на бюджетната комисия Мента Стоянова. Оставаме в ЕРМ 2 с настоящия курс на лева към еврото. Днешното гласуване по никакъв начин нямало да се отрази на джоба на българите. Друг курс освен този няма да има, подчерта Мента Стоянова.
Видеото в което бившият шеф на валутния борд коментира, че българите са обменили 1 млр лева в евро:
https://www.bnt.bg/bg/a/martin-zaimov-tryabva-absolyutno-yasno-i-kategorichno-da-stoim-zad-tvrdite-pari

 
Мислещите българи
Публична група · 1396 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1300.
 

Подобни новини

2 Thoughts to “БОРДА ПАДНА. ТИХО и НЕУСЕТНО като първия сняг. На второ четене в НС БОРДА ПАДНА. Мартин Заимов – бивш шеф на борда: Само за седмица българите са обърнали 1 млр, а в населението има 40 млр. Ти обърна ли си ЛЕВОВЕТЕ в ЕВРО?”

 1. АННА

  ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ – ДОКОПА СЕ ДО ОГРОМНИЯТ ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ……….БЕЗ ТОВА РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПИПА ТЕЗИ ПАРИ. ……..Л Ъ Ж А Т А …………….!!!!!!!! „Днешното гласуване по никакъв начин нямало да се отрази на джоба на българите. Друг курс освен този няма да има, подчерта Мента Стоянова“…….ТОГАВА,ЗАЩО БЕШЕ ТОВА БЪРЗАНЕ ?????????????????????????????????????????????????????????????

 2. румен стоянов

  Да ограбиш 100 милиарда евро за 7 дни
  (ГЕРБопитек пикчърс…)
  .
  Най-известната българка, агентка за влияние на ЦРУ, Сталинка, изнуди Боко и ЗА ДА ГО ОСТАВИ НА ВЛАСТ, за 7 дни направи не „Троен шлем“…, а… „Златен Кент флош роял“…
  1. „За очи“ пред бившият си господар, Клана Клинтън, Сталинка изгони безпричинно още двама руски дипломати и ни накара даже да си продадем посолството в Русия…!
  2. След тока и злато, поиска лично за себе си и получава 50 милиарда от концесиите върху Хазарта и Водата в цяла България…, а ние нов разоряващ ни „воден“ заем от 10 милиарда…, след 16-те вече изтеглени от Боко…!!
  3. За Бай Доньо грабва 17 милиарда от Паричният резерв…!!!
  4. С влизане в „чакалнята“ подаряваме на ЕС 21 милиарда евро от Валутният борд… и 35 милиарда частни спестявания от банковата ни система, с „плаващ“ курс на еврото от 1 : 5 лева…!!!!
  5. С приемането на СЕТА, отстъпваме суверенитета си (ставаме поданници) на канадско-американската правосъдна система…!!!!!
  .
  За да плаши народа, по примера на Клана Клинтън в САЩ, хвърли „бясното куче“ – Гешефтурата, срещу единственият защитник на народа ни с реална власт, Президента Радев…
  (…А свидетели вече ги самоубиват и в сградата на ДАНС…)
  .
  – „Хвала“ на такива бандити, „хвала“ на такива дерибеи…, „хвала“ на най-новите ни Еничари…!!!
  .
  (Най-наглото “самоубийство” в последните 30 години се случи ВЪТРЕ В СГРАДАТА НА ДАНС. Лице, пожелало само да даде сведения за аферите на Бойко Борисов с водата и боклука се „самоубил“ от скука докато чакал да го изслуша някой…)
  .

Оставете коментар