ИЗМАМНИЦИ. Всички ЕФИРИ на тема ЕВРОТО са ИЗМАМНИЦИ. Обърнете си ПАРИТЕ в ЕВРО, направете си ДЕБИТНА КАРТА в ЕВРО, с която може да плащате в ЛЕВА на всякъде и за всичко, и СПЕТЕ СПОКОЙНО. Муравей, БТВ и всички слуги на ПУНТА МАРА напълниха БАНКИТЕ с пенсионери, които обръщат ЛЕВОВЕТЕ си в ЕВРО. Вижте това ВИДЕО на BTV и правете точно обратното

Измамници.

Всички ефири на тема еврото са измамници.

Обърнете си парите в евро, направете си дебитна карта в евро, с която може да плащате в лева на всякъде и за всичко, испете спокойно.

В петък Муравей Радев, БТВ и всички ефири слуги на Пунта Мара напълниха банките с пенсионери, които обръщат левовете си в евро.

Вижте видеото на BTV най-долу и правете точно обратното.

Не вярвайте, че като обърнете парите си в евро – губите, и после трябва да ги обръщате в левове за да пазарувате – пак губите.

Повтаряме, правите си една дебитна карта в евро и пазарувате с нея навсякъде в лева. Вземат ви еврото от картата по курса за деня.

Нали се сещате, че няма как левът да поскъпне спрямо еврото. Тия ги говори оня Никито Василев, министърът на Царя, който ни оправи за 800 дни.

Така му отърва на Никито, така ви говори, че левът ще стане „златен“.

Златен е бил българският лев през 30-те години на миналия век, преди втората световна война и фашизма, когато българските интелектуалци се качвали на трена и хоп в Париж, където плащат в левове. Това означава Златен лев.

В момента левът е лайнян. Никой не знае реалната му стойност, 1:2, 1:3, 1:4, …. към еврото.

В чейнч бюрата вече нямат банкноти евро кеш. Влизаш и питаш – Мога ли да обърна левове в евро, а отсреща те питат – Колко. Имаме 50 евро само в момента.

Курсът в чейнч бюрата се вдигна, защото нямали налични банкноти евро и в петък беше 1,97 – 1,98 лева за 1 евро.

Ами банките. И там курсътвърви нагоре – 1,96.

Банките нямат проблема на чейнч бюрата, защото повечето клиенти обръщат левовете си в евро виртуално, по банков път, а не кеш срещу 4 лв такса.

Ако обаче искаш да си изтеглиш левовете си кеш таксата е солена. Пример от петък – за изтеглени кеш 4000 лв такса 12 лева.

Ето ви видеото на БТВ, което като видите правете обратното:

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 321 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

Оставете коментар