ПРЕСТЪПНИК. ГЕШЕФТА е ПРЕСТЪПНИК. Това каза индиректно в ефира на БТВ съдията…. Нарушил е 2 закона, които го вкарват до 5 г в ЗАТВОРА. Всеки един прокурор, дори и този на Нови Пазар може да образува ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО срещу ГЕШЕФТА и да го вкара в ЗАТВОРА, но всички са МИШКИ.

Престъпник.

Гешефта е престъпник.

Това каза индиректно в ефира на БТВ съдиятасъдия Емил Дечев от съюза на юристите.

Нарушил е 2 закона, които го вкарват по 5 г в затвора.

Всеки един прокурор, дори и този на Нови Пазар може да образува досъдебно производство срещу Гешефта и го вкара в затвора, но всички са МИШКИ.

Съдия Емил Дечев:

На практика с тази негова обществена изява той влезе в конфликт с президента като го направи по един начин, който изисква обсъждане във висшия съдебен съвет.

Той напрактика разпространи информация събрана със специални разузнавателни средства. Ние считаме, че тя е разпространена в нарушение на закона. Редно е висшият съдебен съвет да се произнесе по този въпрос, тъй като имаме член 32 от закона за специалните разузнавателни средства, който забранява информация придобита чрез СРС-та, освен ако тя не е за целите на националната сигурност и наказателното производство и освен това имаме член 145а от Наказателния кодекс, който предвижда лишаване от свобода от 1 до 5 години за длъжностно лище, което разпространява такава информация придобита чрез СРС-та.

Разследван по това дело е командващият военно въздушните сили. Разследване на комадващия военно въздушните сили не може да се прави от специализираната прокуратура и разрешението за подслушване не може да се дава от съдия от специализирания съд.

Това може да прави само военна прокуратура и разрешението за подслушване със СРС-та да се даде от военен съдия.

Видеото с думите на съдия Дечев са в последите 2 минути на видеото: 
агенция Пунта Мара
Публична група · 363 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

Оставете коментар