БАНДИТА на България измисли НОВА ГЛУПОСТ за да отклони вниманието от МЕТРЕСАТА БАРСЕЛОНА. Подай ОСТАВКА МУТРО, внук на бандит, син на ТИНЯТА на КОМУНИЗМА.

Бандита на България измисли нова глупостТ за да отклони вниманието от метресата Барселона.

Българите се връщали в родината си, където няма вода, няма въздух, няма работа, има глоби, такси, данъци и пак глоби, и глоби на всяка крачка.

Тази лъжа измисли Пунта Мара, защото разкритията за метресата Барселона набира скорост.

Бутикът и в каталунската столица вече е затворен. Тя сама си го затворила докато отмине бурята.

Мутрата, внук на бандит, син на тинята на комунизма написа следното в профила си във Фейсбук:Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница. През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни.

 
Мислещите българи
Публична група • 1545 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1500.
 

Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г. Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи.

Подай Оставка мутро. За разследване се подава оставка. В нормалните държави оставка подават дори за съмнения за откраднати 5 000 евро, а не 5 милиона евро.


Подобни новини

Оставете коментар