ШУРЕЯТ Станко. Виждате го на снимката. Въпросите на които трябва да отговори БАНДИТА са – Познава ли тази БОРИСЛАВА, а не дали, КЪЩАТА е…. И защо МЕТРЕСАТА напусна къщата и затвори бутика си, след като няма общо с ПУНТА МАРА?

Бандита на България и манекенката Борислава Йовчева нямат връзка, твърди бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев пред в. „България Днес“.

Той е брат на Борислава, за която испанската преса твърди, че има любовна афера с Пунта Мара.

За връзката им се заговори отново след разследване на испанския вестник „Ел Периодико“. В три поредни статии изданието твърди, че полицията в Каталуния и спецчастите за борба с корупцията разследват произхода на 5 милиона евро, инвестирани в имоти в Барселона.Твърди се, че фирмите, от които идват парите са свързани с фирми, близки до българския премиер.

Една от публикациите в испанския вестник „Ел Периодико“ бе илюстрирана със снимка на Бойко Борисов със Станко Йовчев, брат на Борислава Йовчева, която е регистрирана на адреса на луксозната къща в Барселона.

„Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости“, категоричен е Станко Йовчев в интервюта. Той е бил футболист на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г.

 
Мислещите българи
Публична група • 1545 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1500.
 

Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не.

И тук изниква въпросът – Като няма нищо общо тази Борислава с Бандита защо се е изнесла от къщата и защо затвори магазина си.

В публикацията на каталунското издание „Ел Периодико“ бе поместена водеща снимка от футболен мач между „Витоша“ (Бистрица) и „Локомотив“ (Пловдив) от турнира за Купата на България. На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев.

Сестрата Борислава от своя страна има луксозен бутик в центъра на Барселона. В последните дни той изненадващо затвори врати, пише каталунската преса.

В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица.

Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.


Подобни новини

Оставете коментар