ЗЛОКАЧЕСТВЕН НАРЦИСИЗЪМ. Диагнозата се поставя, когато са налице 5 от 9-те симптома. За БАНДИТА на България са налице 9 от 9. Тоест 10 г ви управлява ПСИХИЧНО БОЛЕН ЧОВЕК, психопат, чиято патология ни струва България.

Злокачествен нарцисизъм.

Диагнозата се поставя, когато са налице 5 от 9-те симптома.

За Бандита на България са налице 9 от 9.

Тоест 10 г ви управлява психично болен човек, психопат, чиято патология ни струва България.Българската държава е в ръцете на психично болен човек?

Нямам за цел да осмивам. Тази статия не е сатира, а апел към професионалната гилдия на психолозите и психиатри в България, да озвучат своето професионално мнение по този много плашещ въпрос:

Страда ли Бойко Борисов от терминално прогресивна форма на „Злокачествен Нарцисизъм”?

Инженер, Доктор, Генерал-Лейтенант, Кмет (сега може и Премиер).

Темата за психичното здраве на Бойко Борисов ми е интересна от няколко години, защото медийните му изяви отдавна демонстрират сериозни психични отклонения. Към това добавям и информация от достоверни източници, за поведението му зад камера. Поради това реших да се обърна публично към специалистите и да чуя мнението им за мнението изложено тук. Надявам се да получа отговор.

За първи път чух за „злокачествен нарцисизъм” преди много години в американски документален филм за Садам Хюсеин, в който психолозите на Пентагона обясняваха какво е това и, защо не се лекува, защо е пагубно за цели народи, ако подобен психопат се докопа до власт. Редица зловещи исторически фигури се смята са страдали от „злокачествен нарцисизъм”.

В интернет има достатъчно информация на английски (malignant narcissism) и на руски (злокачественный нарциссизм). Направих си труда да потърся нещо на български и се натъкнах на статия от любител (Атанас Долушанов) писана преди повече от две години и то точно за Бойко Борисов.

В каталога на „Световната Здравна Организация” Narcissistic Personality Disorder е под номер F60 (F60.8) , като тежката форма на това сериозно разстройство се нарича „Злокачествен Нарцисизъм.”

За да бъде поставена тази диагноза се изисква да са налице поне 5 от тези 9 симптома:
• Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
• Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.

 
Мислещите българи
Публична група • 1645 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1600.
 

• Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
• Изисква прекомерно възхищение.
• Има чувство за вродена правота.
• Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
• Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
• Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
• Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.

Както се вижда, не 5, ами всички 9 симптома не само постоянно присъстват в поведението на Бойко Борисов, а съставляват 100% от поведението му.

Утежняващ психопатологията на Борисов е и фактът, че той живее в ужасяващо инкубирана среда. Той се е барикадирал от реалността с армия от слагачи и блюдолизци, които заради баналния келепир му кроят и шият ежедневно „новите дрехи на краля”.

Един бегъл поглед към кабинета му само е плашещ: всички до един са фрапантни дилетанти! Съгласете се, при Борисов за пръв път професионалното посмешище стана норма. Отсъствието на професионалисти в кабинета е умишлено и според мен още едно доказателство, че Борисов е с влошаваща се шизопатология.

Професионалистът се забелязва веднага, той не е аламинутно сменяем. Професионалистът знае и се ориентира, в състояние е да комуникира професионална гледна точка, в това число и публично. Именно за това Борисов се е обградил с дилетанти. Защото го е страх от конкуренция, а параноичните му нагласи са част от влошаващото му се психическо състояние.

За страдащият от „злокачествен нарцисизъм” всичко етеатър, в който той е главният герой.

Той непрекъснато печели, мачове, басове, дела, избори…

Той винаги гримасничи и говори с амплитуди. Той е АМА ТОЛКОВА загрижен за България в ефира на телевизията от загриженост.
Борисов е терминално болен психопат, чиято патология ни струва България.

Dimitar Getov

Подобни новини

Оставете коментар