БАНДИТ 4. БАНДИТА на БЪЛГАРИЯ си купи 4-ти мандат с НАРОДНИ ПАРИ, а КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА БСП си ги мери, вместо да е по площадите. Те, капиталистите не искат властта. ВИДЕО:

Бандит 4.

Бандита на България си купи 4-ти мандат с народни пари, а капиталистическата БСП си ги мери, вместо да е по площадите.

Глупави капиталисти. При тези десетки скандали всеки ден, всеки час капиталистите, ако искаха властта щяха да го свалят Бандита.Те обаче не искат властта. От години твърдим, че Бандита може да бъде свален от по-голям бандит.

Пунта Мара няма спирачка. Всеки ден купува, купува, купува с народни пари.

Днес отиде в Пловдив и купи целия град с 12 милиона за нов стадион на футболния Локомотив и 25 милиона за стадион на футболния Ботев. Даже и футболния Марица поиска пари, като заплаши с протести по схемата на съгражданите си от другите два клуба, чиито фенове вече са доволни.

После Бандита обиколи училищата, където ще се строят нови физкултурни салони и директорите излязоха пред микрофоните и благодариха на Бандита. После Пунта Мара си направи десетки снимки с фенки, учителки, деца и всякакви.

Ето какво ще се случи в следващия парламент през 2021.

 
Мислещите българи
Публична група • 1545 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1500.
 

Новата коалиция ще е гробарите, чалгарите и партията на плондера. Далаверий, Болен и Магарешки, колкото папкаха, папкаха.

Партията на турците и еничерите ще продължи с папкането, като подкрепя гробарите във важните гласувания, като по този начин си заработва неучастието си във властта.

Капиталистическата БСП ше си живурка в опоциция без значение кой е председателят.

А Негово Величество Народът ще измира и бяга в чужбина.


Посещение на СУ "Найден Геров", което е едно от петте учебни заведения в Пловдив, които ще получат средства от държавния бюджет за физкултурни салони

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 29 февруари 2020 г.

Подобни новини

Оставете коментар