БАНДИТА ви поиска ПРОШКА, затова че ви ЛЪГА и ОГРАБВА цяла година. Интересни са коментарите под исканата прошка! Stas Miheev: В този светъл ден ти пожелаваме същата мъка и мизерия която един перничанин изпитва живеейки под твоята власт !

Бандита ви поиска прошка, затова че ви лъга и ограбва цяла година.

Бандита Пунта Мара:
Сирни заговезни е – искаме и даваме прошка. Ден за равносметка. Простете за нещата, които съм сбъркал или съм могъл да направя по-добре!

Интересни са коментарите под исканата прошка във Фейсбук!

Александър Иванов:
За тебе прошка – НИКОГА! На бандюги прошка не се дава. Днес сме силни на думи, от утре се започват кражбите и унищожаването на нацията! ОСТАВКА Е ТОВА, КОЕТО ИСКАМЕ!Николай Антонов Георгиев:
Само напред в борбата с Олигарсите и Мафията и тяхната партия БКП!
Само ти си надеждата на цивилизованите българи за Европейска България без ХАОСА на Мафията и БКП!

Илиян Стоилов:
Г-н Борисов, когато извадите на масата милиардите левове които вашата политика отне от джобовете на българските граждани и върнете същите на равни части на реалните им собственици, тогава населението на държавата ни ще Ви прости!
* Благодарение на вашата политика в редица населени места извън София хората се чудят по какъв начин да оцеляват, а Вие се биете в гърдите колко добре ръководите държавата…
Майките чиито синове и дъщери избягаха зад граница поради причинената от Вас немотия, дали ще Ви дадат прошка???

Gerry Simeonova:
Да беше си замълчал по-добре вместо да лъжеш цял народ на Сирни заговезни. Както винаги.

Dimitar Karaivanov:
Искай прошка от целия български народ и си подай оставката!

 
Мислещите българи
Публична група • 1545 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1500.
 

Дина Панева:
За всички глупотевини, които сътвори и изговори – аз няма да ти простя /не ти говоря в учтива форма, защото смятам, че не заслужаваш учтиво отношение/. Моли се Бог да ти прости. Той чува всички молитви, но понякога отговорът му е „Не“.

Тодор Тодоров:
Това което причини на БЪЛГАРИЯ и по голямата част от народа,на теб боРИсов никога няма да ТИ простим,за младите които прогони да слугуват на новите господари,за кражбите и лъжите с които замъглявате ЕС,за самохвалството ТИ и наглостта, прошка НИКОГА!

Павлин Атанасов:
Ти си сбъркал в много неща. Грешен си чадо…. Много си грешен.

Пламен В. Ставрев:
Чудя се едно, колко ли им се плаща на тези, за да пишат хубави коментари или просто са загубени и не виждат какво е положението в България? Пенсия 200 лв, а искат да вкарат данък телевизор 96лв. Честно вие слепи ли сте или?

Янка Димова:
Няма прошка за човека докарал българския народ до просия прокудил младите разпродаваш свидна българска земя.

Stas Miheev:
Малко е късно за прошка батко , някак си огорчението което ни донесе Ти и твоята партия е по силно от това да ти кажем “простен си “ . Да ни прости Господ и баба Марта , че в този светъл ден ти пожелаваме същата мъка и мизерия която един пернчанин изпитва живеейки под твоята власт ! Простено да ви е ама не от нас.


Подобни новини

Оставете коментар