НОВО ОГРАБВАНЕ на РОБИТЕ. След газовите уредби СЛУГИТЕ на БАНДИТА започнаха акция ГЛОБА за …..

Ново ограбване на робите.

След газовите уредби слугите на Бандита започнаха акция 50 лева глоба за мръсен номер.

Глобите за каквото и да са те са политика на Бандита на България за събиране на пари, които пари после мутрата дава на „наши“ хора, като по този начин си купува изборите. Това е политика за ограване, с което ограбване се купува власт за още ограбване.

Само преди 2 дни Бандита даде 12 милиона на футболния Ботев Пловдив и 25 милиона на футболния Локомотив Пд събрани от вашите глоби като по този начин си купува мандат Бандит 4.

Подробностите:От днес „Пътна полиция“ започва акция срещу шофьорите, които карат коли със замърсени регистрационни табели.

Ограбването ще продължи през цялата година, но катаджиите ще са максимално активни по тези глоби до края на седмицата, съобщи инспектор Николай Крушарски от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Глобата за нечетлив номер на атомобила е 50 лева.

За първите два месеца на 2020 г. вече са наложени 700 санкции на водачи за това нарушение. Някои шофьори съвсем съзнателно държат номерата мръсни, коментира инспектор Крушарски.

Целта на акцията е неизрядните зад волана да бъдат респектирани и да почистят табелите, а контролните органи ще бъдат улеснени да налагат глоби на базата на видеозаписи от камери и сигнали от граждани.

В дни с дъжд и сняг

 
Мислещите българи
Публична група • 1545 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1500.
 

катаджиите ще проявяват разбиране и няма да наказват за зацапани номера, но когато пътищата са сухи и очевидно няма локви, кал, киша, които да замърсяват, няма да има милост за нарушителите, предупреждават от „Пътна полиция“.

Предната тематична кампания, която се оказа доста ефективна, бе за газовите автомобилни уредби. Тя рекетира много шофьори, че трябва да впишат в талоните на колите си газовите устройства.

В резултат се извиха опашки както в КАТ, където се подменят документите на автомобилите, така и в пунктовете, които проверяват газовите автоуредби.


Подобни новини

Оставете коментар