РЕПТИЛИ. Правителството на БОРИСОВ е пълно с РЕПТИЛИ. Върхът на рептилите министри е …, единствено плондерът не е, защото …

Рептили.

Ужас! Правителството на Борисов е пълно с рептили!!!

Знаете кои са рептилите? Гледали сте „Мъже в черно“ и ви е ясно, че това са извънземни гущери в човешки образи, всесилни създания с прикрити ципи на пръстите и тела на влечуги.

Рептилите са между нас и ни управляват, твърдят и български спецове по извънземните.Но че Бойко се е оградил с тях в кабинета си, вече не може да се скрие.

Тази сутрин, докато медицинска сестра висеше на балкона на Партийния дом, една дама шареше със сините си очички и дрънкаше глупости, че сестрата е подставено лице на БСП.

Как веднъж тази министърка, откъде я изкопаха пък нея, Сачева, не изпита капка човешко състрадание към жената на перваза?! Каменното изражение на социалния министър показа, че това не е човешко създание. Трябваше само да си протегне крака изпод масата и да се види, че вместо пръсти, има цял плавник под него.

Виждали ли сте наскоро министър Ананиев? Това дребно човече е толкова безизразно, че във всеки един момент се вижда как си къса опашката и как се плъзва сред околните и се скрива някъде дълбоко под земята. Камо ли да се яви пред Партийния дом.

 
Мислещите българи
Публична група · 1618 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

Докато сестрата висеше, нито един от правителството не заръча на пожарникарите да докарат поне едно платнище под нея, та да падне на меко. Чак после се сетиха за надуваемия дюшек.

В същото време по БТВ друг депутат от ГЕРБ със сини рептилски очички обясняваше как зад протестиращите седи опозицията. И толкоз…

Сред това кълбо от влечуги изплува образът на финансовия министър. Пак със сини очички и каменно изражение, което не отива на жив човек. Върхът е рептилът Нанков, който Борисов сложи на задната седалка на джипа си.

Премиерът със задните си части обясни във фейсбук на българския народ, че няма къща в Барселона. В същото време рептилчето Нанков, достоен наследник на рептила Лиляна Павлова, се кикотеше като извънземно на трогатените излияния на Бойко.

Павлова, Нанков и Сачева са световни шампиони по скороговорки, с които прикриват рептилската си същност.

Връх обаче е вицепремиерът Захариева. Освен че за нея скороговорките са като дъвка, тя никога не променя влечугското си изражение на екрана. Имаш чувството, че докато говори дрън-дрън, може да глътне жива змия и да продължи да декламира.

В списъка на рептилите спокойно може да влезе е Томислав Дончев. Неговото безмислено сладкодумие и способността да каканиже думи, без да казваш нищо, също го прави подозрителен дали няма ципи между пръстите на ръцете си.

Какво да кажем за министри като Теменужка и Танева, които също са усвоили скороговореното до съвършенство и даже втората заеква от него.

В тази компания изпъква само Каракачанов, на който яденето и пиенето толкова му личи, че очевидно – не е рептил!

Но какво да кажем за самия Бойко? Неговата енергия да се обяснява, да маже и хвърля прах в очите е толкова трогателна, че явно е загубил любимия на народа ни свой човешки образ сред кълбото от извънземни влечуги.

И все пак, дали това наистина са рептили? Ако не са, това непременно са хора, които са се самозабравили от опиянението на властта.

И които се готвят да останат 1000 години в нея.


Подобни новини

Оставете коментар