ИЗРОДИ. ЛЕКАРИ плюят протестиращите СЕСТРИ, СИНДИКАТИТЕ ги анатемостват… ПЛЕВНИКЪТ се изходи, че искали да национализират БОЛНИЦИТЕ АД. Бивши КОМУНИСТИ, днес гробари ги обявиха за ТЕРОРИСТИ. Живеем в ДЪРЖАВА на ИЗРОДИТЕ…

Изроди…

Лекари плюят протестиращите сестри, синдикатите ги анатемостват…

Президентът Росен Плевникът се изходи тази сутрин по БНТ 1, че искат да националидират болниците АД.

Бивши комунисти, днес гробари обявиха сестрите за терористи.

Живеем в държава на изродите.Изроди, само те са останали в границите на българската държава. Изпращели и напълно изкуфери откъм човешко лице изроди.

Това показа последният протест на медицинските сестри.

Две лекарски организации обявиха сестрите са средновековни вещици и са готови и сега да ги пратят на кладата.

Вечно подвластната на топирането парламентарна фея д-р Дариткова ги обяви за ненормални.

Снидикатът КНСБ ги заклейми. А известна плеймейтка, да – плеймейтка със силиконова мутра, ги обяви за политически провокатори.

Изроди…

Лекарите ли утре ще почнат да сменят подлогите? Същите, които два пъти в годината ходят на почивки в Тайланд и карат нови мерцедеси? Лекари, които са се самозабравили от шумоленето на банкноти и не ги е еня за мизерните заплати на собствените им сестри. Лекари, които

 
Мислещите българи
Публична група · 1623 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

виждат как помощничките им са принудени да работят по 16 часа на две места, за да докарат една десета от това, което биха взимали в Англия или САЩ. И които от преумора не дават вече даже една чаша вода на умиращия. Лекари…

Изроди…

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Дариткова, която може да лекува вече само топировката на главата си, доказа, че е извънземно. И се нареди до жестоките рептили в партията си – Сачева, Захариева, Дончев, Нанков. И ги би по жестокост и бездушие.

Изроди…

Синдикат, затънал до шия в лайната на комунистическото си минало, оплю сестрите. Няма такова нещо в света, даже в синдикатите на мафията!

Изроди…

Една плеймейтка с надути за свирки устни оплю сестрите, че били героини в сценарии на опозицията. Припев, който ГЕРБ подхваща винаги, щом трябва реши някакъв проблем в държавата. Сякаш бившите членове на БКП в тази дребнобуржоазна върхушка са се пръкнали от тялото на Александър Йорданов чрез деление.

Изроди…

Сестрите били извършили терористичен акт! Защо не им докараха по един снайперист да ги гръмне в главите, тогава…

Изроди…

автор Цаньо Станчев


Подобни новини

Оставете коментар