КОРОНАТА. Само ВИРУСЪТ може да ни СПАСИ от БАНДИТА. Тоест ГОСПОД. Кашли като магаре от прегръдките в Шумен! Дали не е заразен? ЕС създава ФОНД с 25 МИЛИАРДА, не милиона, милиарда ЕВРО. ПАРИТЕ ще бъдат събрани от …. ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ще падне.

Короната.Само вирусът може да ни спаси от Бандита. Тоест Господ, като го накаже за всички лъжи и кражби и измами за 10 години власт.

Кашли като магаре от прегръдките в Шумен. Дали не е заразен?

ЕС създава фонд с 25 милиарда, не милиона, милиарда евро.

Парите ще бъдат събрани от робите. Голямо крадене ще падне.

Подробностите:

 
Мислещите българи
Публична група · 1635 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

Европейският съюз ще създаде инвестиционен фонд за борба с коронавируса.

Очаква се той да набере 25 млрд. евро, съобщи председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен след видеоконферентна връзка с лидерите на страните членки.

Фондът ще бъде насочен към здравните системи, малките и средни предприятия, трудовия пазар и други уязвими сегменти от икономиката в Европа.

„За да реализираме идеята, ще предложа на Съвета и парламента тази седмица да освободим веднага 7,5 млрд. евро целево финансиране. Ще създам работна група, която ще е в контакт със страните членки, за да гарантира, че парите ще започнат да се движат през следващите седмици“, каза Фон дер Лайен.

Тя уточни, че парите са свързани със структурните фондове.

От своя страна председателят на Европейския съвет Шарл Мишел, уточни че заседанието на лидерите на страните членки ще се проведе на 26 и 27 март и няма да се отлага заради коронавируса.


Подобни новини

Оставете коментар