БАНДИТ с МАСКА. КОРОНАВИРУС, моля те, много те моля, СПАСИ НИ. ГЛОБИ до 5000 лв за тези, които …. ТРУПОВЕТЕ няма да бъдат погребвани веднага, а съхранявани, защото …. ВИДЕОТО за ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ:

Бандит с маска.Коронавирус, моля те, много те моля, спаси ни.

Бандита предложи въвеждането на извънредно положение.

Това означава всичко да затвори и животът да спре.

Загубите за бюджета щели да бъдат над 3 милиарда лева.

Глобите за тези, които не изпълняват извънредното положение ще бъдат до 5000 лева.

Пунта Мара:
Голям проблем възниква и ще възникне с неприятно е да го кажа, но отсега съм възложил на кметовете, областните управители, погребалните агенции, защото близките на починал от коронавирус също са под карантина. Така починалите ще бъдат съхранявани до изтичане на карантината, за да могат техните близки да ги погребат достойно.

 
Мислещите българи
Публична група · 1652 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1600.
 

Това трябва да даде възможност да бъдат затваряни училища, детски градини, университети, игрални зали, спортни мероприятия, конфренеции, да се даде възможност на областните управители, кметовете и министрите в своите ресори, да направят всичко необходимо.

Тези, които не спазват дисциплината, да дадем възможност на службите за сигурност, на МВР, да ги издири да ги задържи и да ги принуди, и принудително да ги държи, за да не разнасят заразата.

Извънредното положение няма да предвижда затваряне на ресторантите и заведенията за хранене.

Има много домакини, които не готвят, те работят, трябва да се нахранят някъде, освен това там са сравнително по-раздалечени места, по стационарни са, докато нощните клубове, заведения, барове трябва да се затворят незабавно.

Ллансирам идеята студенти да разнасят пенсиите сега след като са освободени от университетите.

Цитираме Левски и Ботев всичките, но сега е именно момента да се погрижим за възрастните хора, да се погрижим за социално слабите да дадем своята благодарност за лекарите и сестрите.
Ето ви цялото видео от спешното заседание на Министерски съвет, който предложи днес парламента да гласува Извънредно положение в България:


Сега е моментът българите да покажем, че сме солидарни, да се мобилизираме, да бъдем дисциплинирани и да не се поддаваме на паника. Според лекарите и учените от Националния оперативен щаб се задава тенденция за ескалиране на заболеваемостта от коронавирус у нас и това изисква държавата да разполага с нужните инструменти, за да влияе на предстоящите процеси. Затова тази вечер на извънредното си заседание Министерски съвет реши да предложи на Народното събрание да бъде обявено извънредно положение в цялата страна. Това ще ни даде възможност да затворим училища, детски градини, университети, барове, дискотеки, спортни мероприятия и др. Ще се наложат забрани за пътуване към определени страни, както и за влизане в България от държави с високи нива на заразата. България беше една от първите страни, които въведоха превантивни мерки навреме, но е изключително важно те да се спазват. Затова ще предложим и промени в Закона за здравето, според които за неспазване на карантинния период ще се налагат глоби и спиране на социални помощи. Вярвам, че парламентарните групи в Народното събрание ще подкрепят искането ни за обявяване на извънредно положение

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 12 март 2020 г.

Подобни новини

2 Thoughts to “БАНДИТ с МАСКА. КОРОНАВИРУС, моля те, много те моля, СПАСИ НИ. ГЛОБИ до 5000 лв за тези, които …. ТРУПОВЕТЕ няма да бъдат погребвани веднага, а съхранявани, защото …. ВИДЕОТО за ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ:”

 1. Къчо

  …“ПО ЗАПОВЕД НА…ЩУКАТА“ !?

  Конспиратори във сянка
  и със маски…на харпии,
  с черен опит от „Лубянка“ :
  ни заляха…с Поразии !

  Арсеналът им злокобен,
  наследен…от зъл вампир,
  милиони праща в гроба :
  чрез предателския…“клир“ !?

  Чужда „помощ“ ли натрапват,
  с Чуми и Холери…те,
  с времето нееднократно :
  ни погубват…, все с менте“ ?!

  Вече и с „корона-вирус“
  заразиха ни…навред,
  мекеретата от „милост“ :
  пращат „дан“…за Бафомет !!

  Май че сте „картинка“ жалка,
  пълно…с гои и „хуйни“,
  вероятността е малка :
  Българин…да се цени !?

  -Чакат ли, да хванат някой
  Здрав…,за да го заразят,
  после да се фукат, яко :
  „опозицията“…в яд !?

  -Колко ли ще ги нарочат,
  да опъват…чужд каиш,
  приковани ли, на МОЧА :
  или…право към ИРТИШ ??

  Станахме ли…робско племе,
  няма Помен…и от Крум,
  но на кой от вас му дреме :
  щом сте Изроди…, куршум ??!

  10:30 / 18.03.20. / Tarawai / -ДЕСЕТИ Ден БЪЛГАРИЯ е жертва,на „операция“- ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО – Дирижирана лично от Б.Б.!!! http://skandalno.net/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86-183849/?fbclid=IwAR0IWPzRppCt7A6TBzhsC4k4IMjqiETF88GNFp3g3tozpjNItyHKqmnpf5M

 2. Къчо

  -Мушмороци, оти триете коментарите, бе !?

Оставете коментар