ПАНИКА. МУТАФЧИЙСКИ с шокиращ брифинг: Ще УМРАТ много ЛЮБИМИ ваши ХОРА. Не ме питайте дали ФРИЗЬОРСКИТЕ САЛОНИ ще работят. В ГЕРМАНИЯ за часове броят на ЗАРАЗЕНИТЕ скочи с 50 %. Чуйте всичко във ВИДЕО

Паника.Мутафчийски с шокиращ брифинг:

Ще умрат много любими ваши хора. Не ме питайте дали фризьорските салони ще работят. В Германия за часове броят на заразените скочи с 50 %.

Задава се една епидемия, която е с невиждана ярост в човешката история, трябва да бъдем изключително отговорни към нас самите, към близките ни, възрастните ни родители, приятели и колеги, каза Мутафчийски.

Изпаднахме в дребнотемие, измести се фокусът на вниманието – дали фризьорските салони щели да работят, не сме узрели и не знаем какво ни предстои.

Предстоят ни времена на изпитания, ще се загубят човешки животи и то на хора, които много обичаме, които са ни гледали и са треперели над нас, които се гордеят с нашите успехи, не бива да ги разочароваме в нашето безхаберие.

Мислещите българи
Public група · 1665 членове

Присъединяване към групата
Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.

Ще предложа на МС да приложи най-твърдите мерки.Да си дадем шанс тази буря да отмине с по-малко загуби. Не е време за купон. Моля ви, не ме питайте за фризьорския салон!“, допълни той

Генералът ще предложи да останат да работят само хранителните магазини, банките, аптеките и бензиностанциите.

Опитайте се да спасите вашите възрастни родители. Опитайте се да спасите вашите баби и дядовци, вашето магазинче ще оцелее“, каза ген. Мутафчийски.

Той е категоричен, че трябва да снижим кривата, да може здравната ни система да оцелее.

„Не знам дали ще можем да поеме всички нуждаещи се, да не трябва да правим тежки избори кой ще живее и кой ще умре, защото нямаме апарати“, каза Мутафчийски.

„В нашата страна са регистрирани 41 инфектирани, за последните часове бройката се увеличи на 10 за деня, повече от 200 са изследвани, с 30 % увеличихме броя на заболелите си за ден.

В Германия – се увеличиха 50 %. Европа налага безпрецедентни мерки, въпреки икономическия ефект, въпроса е за физическото оцеляване на света, на чувствителната част на света с хронични заболявания и възрастните“

Чуйте всичко във видео на този линк:
https://news.bnt.bg/news/gen-mutafchiyski-predlaga-da-ostanat-da-rabotyat-samo-hranitelni-magazini-apteki-banki-i-benzinostancii-1043555news.html


Подобни новини

Оставете коментар