ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА. Не го правите, защото ….. Областният управител на Варна: 450 ЦИГАНИ са се върнали от ИТАЛИЯ във ВАРНЕНСКО СЕЛО. Болниците имат достатъчен капацитет за заразени – 152 легла ….

Затворете границата!Но не го правите, защото ще ви секнат печалбите!

Областният управител на Варна:

450 цигани са се върнали от Италия във варненско. Болниците имат достатъчен капацитет за заразени – 152 легла ….

Областният управител Стоян Пасев коментира ситуацията със завърнали се от Италия роми, които живеят в района на община Аврен.

„Само в с. Дъбравино има над 450 души, завърнали се от Италия. Подали сме сигнал и до Полицията, и до РЗИ. Дали има болни? Те нямат навика да ходят по лекари. Дано са си попълнили декларациите и не са излъгали на границата от къде влизат“, коментира Пасев.

 
Мислещите българи
Public група · 1693 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

Час по-късно кметът на община Аврен опроверга Пасев, като написа във Фейсбук, че броят на циганите върнали се в с. Дъбравино от Италия не е 450, но не уточни колко са.

б.а. Вероятно са 450 за цялата община.

Обласният управител допълни, че болниците във Варна са с достатъчен капацитет за да приемат болни с коронавирус ако се наложи.

„Здравните заведения във Варна имат достатъчен капацитет, за да приемат болни с коронавирус, ако се наложи“. Това заяви след работно заседание с директорите на болници областният управител Стоян Пасев.

Той обясни, че болничните легла са 152.

Във Варна вече има една положителна проба, която е на 47-годишен мъж също върнал се от Италия. Не е ясно обаче дали този заразен е от 450-те цигани.


Подобни новини

Оставете коментар